Home » Accommodaties » Vakantiehuis de Bosbries
De Kiel,
 nederland

Vakantiehuis de Bosbries

Vakantiehuis de Bosbries voor 5 personen is zo’n heerlijk adresje wat je eigenlijk met niemand wilt delen. Deze smaakvol en licht ingerichte, vrijstaande bos bungalow met grote, zonnige bostuin van 850 m2 – mét boomhut – is gelegen in het prachtige natuurgebied Sleenerzand van Drenthe. Volop comfort én zeer kindvriendelijk.

  • 5 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Zonnige bostuin met boomhut & trampoline
  • Cocoonen bij de openhaard – hout staat kosteloos ter beschikking
  • Huisdieren in overleg

Super leuk met kinderen…

Vakantiehuis de Bosbries is een ’70’er jaren bungalow die grondig gemoderniseerd is. Door de vele ramen heb je zicht op de oude naaldbomen in de tuin en de schuifpui biedt toegang tot het fijne terras, met luxe tuinmeubilair.

Het resultaat is een heerlijk vakantie ’thuis’, een huis waar in de omgeving volop te doen is, maar waar je ook gewoon ‘thuis’ wilt zijn. Genieten van de rust, privacy én van de vogels in de bostuin. En vanuit de tuin loop je zo het bos is.

Vakantiehuis de Bosbries is met passie ingericht; sfeervol, zeer compleet en gericht op gasten die comfort en een modern interieur weten te waarderen.

Voor een boodschapje, de warme bakker of lekker uit eten hoef je niet ver weg, het dorpje Schoonoord ligt op nog geen 2 km afstand. Er is hier zoveel te doen; wandelen, fietsen, zwemmen, klimmen, naar leuke dorpjes …en ga zo maar door!

En blijf je toch een dagje thuis in dit heerlijke vakantiehuis dan kun je je helemaal uitleven met de vele spelletjes, Netflix, Videoland of Amazon Prime.

De eigenaren van Cocoonhuisjes verhuren ook nog Vakantiehuis Ziltvloed in Zeeland, Vakantiehuis Buitenlust in Limburg en Vakantiehuis Randmaere in Flevoland.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland