Home » Accommodaties » Duinlodge 6 Vlissingen
Vlissingen,
 nederland

Duinlodge 6 Vlissingen

Duinlodge 6 Vlissingen is een luxe vakantiewoning voor 6 personen en ligt aan de bosrand, dicht bij het strand. Deze luxe duinlodge ligt op een vakantiepark aan de voet van de duinen en de boulevard van Vlissingen. Op de grens tussen stad en strand, het snijpunt van natuur en cultuur, hoe mooi wil je het hebben?

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Eventueel met infrarood sauna te boeken
  • Dichtbij strand
  • Huisdieren toegestaan

Met een blos op je wangen…

Duinlodge 6 Vlissingen is een prachtige lodge op vakantiepark Noordzee Resort Vlissingen. Dit luxe vakantiehuis ziet er zo fantastisch uit dat je hem eigenlijk het liefst zelf zou willen hebben.

Betonnen muren in een zeegroene kleur, zachte comfortabele meubelen, een industriële houtkachel. Duinlodge 6 Vlissingen is uiterst smaakvol ingericht.

De tuin is gelegen op het zuiden en de afscheidingen zijn van riet en hoog gras. Nadat je heerlijk geslapen hebt in een van de luxe Auping bedden, met het gekabbel van de zee op de achtergrond, loop je zo het strand op.

Via de boulevard loop je zo het centrum van Vlissingen in, een van de vier culturele hoofdsteden van Zeeland.

Je kunt hier terecht voor de beste “arthouse films”, musea en lezingen maar je vindt er ook tal van leuke winkeltjes en heerlijke restaurants.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk