10 Prachtige vakantiehuizen aan de Nederlandse kust

leestijd: 5 minuten

Lekker uitwaaien aan zee, een fris wijntje op het terras na een strandwandeling of een lange wandeling in de duinen: heerlijk, toch? Het wordt nog beter: met een luxe vakantiehuis aan zee in Nederland wordt jouw verblijf onvergetelijk.

Heerlijk op vakantie in eigen land aan zee

Een vakantie aan zee in eigen land biedt een heerlijke combinatie van ontspanning en avontuur. De frisse zeelucht en de uitgestrekte stranden maken van de Nederlandse kust een ideale bestemming voor een luxe vakantie. Je kunt de rust opzoeken door een strandwandeling te maken of te genieten van sportactiviteiten zoals surfen of lange fietstochten. Verblijf in één van de prachtige vakantiehuizen aan zee die Villapparte aanbiedt, en ervaar het comfort en de luxe van een verblijf in een volledig uitgeruste villa. Zo wordt jouw vakantie in eigen land een onvergetelijke reis.

Kom helemaal tot rust aan de Noordzee

De Noordzee biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, met de uitgestrekte stranden en kalmerende golven. Geniet van lange wandelingen door de duinen en ontspan met een goed boek op het strand.

Luxe vakantiehuisjes aan zee in Nederland

Of je nu met je partner, gezin of vrienden reist: een verblijf aan het water zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Geniet van moderne voorzieningen, ruime interieurs en privéterrassen waar je heerlijk kunt ontspannen. Deze huisjes zijn vaak gelegen in de mooiste kustplaatsen, waardoor je direct toegang hebt tot het strand en de duinen. Bovendien kun je rekenen op een hoge mate van privacy en exclusiviteit, waardoor je echt tot rust komt. Benieuwd naar de mooiste plekken voor jouw volgende vakantie? Ontdek onze 10 favorieten en laat je inspireren!

1. Lodge 4B Wellness

In de provincie Zeeland vind je deze prachtige lodge terug: luxueus ingericht met een grote douchecabine en een infraroodsauna. Vanuit het vakantiehuisje kun je langs het strand wandelen of fietsen over de kilometerslange wandel- en fietspaden. Na een lange dag, kun je genieten van een heerlijk diner en een glaasje wijn op je privéterras!

2. Villa Super VIP 4

Villa Super VIP 4 is een bijzonder luxe vakantiehuis, geschikt voor 4 personen. Het is gelegen aan het Grevelingenmeer. Dit unieke vakantiehuis bevindt zich op Beach Resort Punt West aan de kust van Ouddorp. Geniet van een gevarieerd landschap met stranden, bossen, duinen en weilanden. De omgeving is perfect voor strandwandelingen en fietstochten. Zeeland ligt vlakbij voor leuke uitstapjes!

3. Vakantievilla Zandbank 12

Een weekendje weg met vrienden? Deze luxe villa ligt op een vakantiepark en heeft alles wat je nodig hebt: een ruime keuken, luxe badkamers, een Finse sauna en een groot terras met comfortabele ligbedden. Ontdek het strand, dat op slechts 500 meter ligt, of doe een daguitstap naar Zeeland. Heerlijk samen genieten!

4. Eco Lodge                              Grevelingenstrand

Eco Lodge Grevelingenstrand is een knus, eco-vriendelijk tiny house voor vier personen, direct aan het water. Deze gezellige lodge ligt midden in de natuur, verscholen in het prachtige natuurgebied de Kabbelaarsbank. Je vindt er verschillende wandelroutes, gezellige dorpjes met terrasjes en restaurants: genoeg te doen dus!

5. Vakantiehuis Gentiaan aan Zee

Vakantiehuis Gentiaan aan Zee is een ruim en modern ingericht vakantiehuis voor zes personen, gelegen nabij Julianadorp in Noord-Holland: de perfecte bestemming voor een vakantie vol zon, zee, strand en gezellige terrasjes. Kom ‘s avonds tot rust in je eigen privétuin!

6. Villa Duynzoom 3

Dit vakantiehuis aan zee straalt echte luxe uit! Villa Duynzoom 3 is een prachtige, lichte villa met een sfeervolle woonkamer en een grote glazen pui die volledig te openen is, wat zorgt voor een fantastische lichtinval. De luxe, open keuken is uitgerust met hoogwaardige apparatuur: denk aan een Quooker en een wijnklimaatkast. Buiten geniet je van een zonnig, beschut terras met een lounge set, buitenhaard, buitenkeuken en comfortabele ligbedden. Heerlijk genieten dus!

7. Beach Villa
Hoek van Holland

Een villa op het strand mét zeezicht? Van een heerlijke plek gesproken! Deze Beach Villa is geschikt voor maximaal 6 personen. Kom echt tot rust en maak een lange strandwandeling of eens richting Scheveningen. In de avond kun je genieten van de zonsondergang in de zee op je eigen terras. Heerlijk!

8. Sea House Comfort

Heerlijk natuurlijk licht, een comfortabele loungeset en op 100 meter van het strand? Spreekt dit jou helemaal aan? Dan is Sea House Comfort echt wat je zoekt. Dit vakantiehuis aan zee is geschikt voor 4 personen. Geen zin in een dagje strand? Bezoek dan Zandvoort, Haarlem en Amsterdam voor een culturele uitstap.

9. Vakantiehuis Domburg

Geniet van een heerlijke vakantie in Domburg in deze luxe villa, geschikt voor 14 personen. Het vakantiehuis is een ware eyecatcher met zijn interieur en een prachtige tuin met privéterras. Domburg heeft alles wat je nodig hebt voor een weekje weg: prachtige stranden, verschillende wateractiviteiten zoals surfen of suppen én een gezellige binnenstad met vele winkels. Na een dagje weg, kom je thuis in het luxueuze vakantiehuis, op nog geen 5 minuten wandelen van het strand. Echt genieten!

10. Beach House Julianadorp

Een weekendje weg met het gezin? Dit vakantiehuisje staat direct aan het strand waardoor je dus de hele dag kunt genieten van een dagje zee en strand met de kinderen. De omgeving is ook geschikt voor lange wandelingen of heerlijke fietstochten. Lekker een weekje uitwaaien: wie gaat er mee?

Luxe vakantiehuis aan zee in Nederland huren

Wil je graag genieten van een luxe vakantiehuis aan zee in Nederland? Bij ons ben je aan het juiste adres! Ontdek onze prachtige selectie van vakantiehuizen die direct aan zee liggen en voorzien zijn van alle luxe en comfort die je maar kunt wensen. Bekijk nog meer strandhuisjes op onze website. Neem contact op met ons als je meer informatie wilt!

delen op jouw socials