Met uitzicht op zee

Een vakantiehuis met uitzicht op zee is toch wel de meest ultieme beleving van een vakantie die je je maar kunt voorstellen. Het gevoel van rust, vrijheid en ontspanning. Het geluid van de zee en de golven gecombineerd met de zilte geur geven je energie en een gemoedsrust die je alleen hier kunt ervaren. En vergeet het adembenemende uitzicht niet wat op ieder tijdstip van de dag anders is.

De hele dag kun je je vergapen aan de veranderende natuur van de zee, soms met het voorbijvaren van vissersboten of luxe jachten. In de vroege ochtend je gordijnen openschuiven, je terras of balkon oplopen en dan alleen maar weer genieten van het altijd geweldige uitzicht. Op Villapparte vind je strandhuisjes direct aan zee maar Villapparte heeft ook vakantiehuizen in de prachtige heuvels van Spanje, Frankrijk en Griekenland waarbij je van grote hoogte een panoramisch uitzicht hebt op de zee. Deze luxe villa’s hebben dan vaak ook nog een zwembad oftewel een infinity pool waar je in je privé bubbel vanuit je zwembad kunt genieten van het geweldige uitzicht. En heb je het even gezien aan je eigen zwembad dan loop je vaak binnen enkele minuten zo het strand op.

De zee is in alle jaargetijden een cadeautje voor je gevoel van vrijheid en rust. De veranderende luchten, de kleurrijke zonsopgangen maar zeker ook de bijzondere zonsondergangen. Ieder seizoen is speciaal in een vakantiehuis met uitzicht op zee. Dat is toch echt ultiem genieten!

meer lezen
Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Sainte Maxime,

frankrijk

Roquebrune-sur-Argens,

frankrijk

Egmond aan Zee,

nederland

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

319