Home » Accommodaties » Beach House Vlissingen
Vlissingen,
 nederland

Beach House Vlissingen

Beach House Vlissingen is een prachtig strandhuis voor 5 personen gelegen aan één van de schoonste stranden van Nederland, het Nollestrand bij Vlissingen. Vanuit je Beach House heb je een fantastisch uitzicht over de zee. Het slapen op het strand is én blijft een unieke ervaring.

  • 4/5 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Op het strand met uitzicht op zee
  • Huisdieren niet toegestaan

Dit noem je tot rust komen…

Beach House Vlissingen is geschikt voor 4 of maximaal 5 personen. De unieke strandhuisjes hebben elk een bijzondere, open slaapzolder met een tweepersoonsbed. Zo geniet je zelfs vanuit je bed van het fantastische uitzicht op de zee en het strand.

De living en open keuken geven veel comfort. Zo is de keuken voorzien van onder meer een vaatwasser en kun je indien gewenst de bank in de woonkamer gebruiken als slaapbank.

Op de begane grond vind je een tweede slaapkamer met een stapelbed voor twee personen en een badkamer met een douche en toilet.

Vanuit Beach House Vlissingen loop je s ‘ochtends zo het strand op. Waarschijnlijk heb je dan heerlijk geslapen met het gekabbel van de zee op de achtergrond.

Via de boulevard loop je zo het centrum van Vlissingen in waar van alles te doen is. Er zijn tal van leuke winkeltjes, heerlijke restaurants of huur een fiets en trek erop uit.

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk