Home » Accommodaties » Unbrick One Sauna & Zwembad – De Weelderik
Hengelo,
 nederland

Unbrick One Sauna & Zwembad - De Weelderik

De Unbrick One Sauna & Zwembad – De Weelderik is een super de luxe én duurzame vakantiewoning voor 4 personen in Hengelo (Gelderland). Bij dit duurzame vakantiehuis is echt aan alles gedacht, van het verlichte oplaadpunt voor de elektrische auto, de volledig geïntegreerde zonnepanelen en de airconditioning, die zowel verwarmt en koelt. En je privé zwembad is het hele jaar door verwarmd, fantastisch toch?

  • 4 personen (Er is ook een Unbrick One Sauna & Zwembad – De Weelderik voor 2 of 6 personen)
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Opgiet- en infraroodsauna
  • Privé zwembad
  • Huisdieren in overleg

Ultiem genieten in de Achterhoek….

De Unbrick One Sauna & Zwembad – De Weelderik ligt op een kleinschalig vakantiepark in het Achterhoekse coulissenlandschap. De eigentijdse en authentieke vakantiewoningen zijn voorzien van meest state-of-the-art innovaties waardoor je volledig duurzaam kunt genieten van de pure natuur en alle luxe.

Ze noemen dit een green-boutique accommodatie en volledig off-the-grid en zelfvoorzienend.

Tijdens je verblijf in de Unbrick One Sauna & Zwembad – De Weelderik zit je midden in de natuur wat voelt als back to basic maar je geniet ook van de luxe van een eigen zwembad of een wijnklimaatkast voor die fantastische fles wijn.

En De Weelderik is het kleine broertje van Vakantiepark Brinckerduyn. Ook daar vind je de Unbrick One Sauna & Zwembad – Brinckerduyn maar dan in hartje Friesland.

Kan je nog kiezen!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk