Home » Accommodaties » Chambres d’hôtes Les Oliviers du Taulisson
Beaumont-du-Ventoux,
 frankrijk

Chambres d’hôtes Les Oliviers du Taulisson

Chambres d’hôtes Les Oliviers du Taulisson is een authentieke en pure Provençaalse chambres d’hôtes met 3 sfeervolle gastenkamers aan de voet van de Mont Ventoux. Het huis is oud & karakteristiek met veel authentieke elementen. De eigenaren willen je als gast laten baden in de luxe van eenvoud waarbij lokale en biologische producten voorop staan.

  • 3 sfeervolle chambres d’hôtes / gastenkamers
  • 2 authentieke vakantiehuizen in het dorp voor max 3 en 8 personen
  • Zwembad
  • Tables d’hôtes
  • Huisdieren niet toegestaan

Slow down en Slow travel…

Slow down: bij Chambres d’hôtes Les Oliviers du Taulisson geniet je van het Provençaalse country living gevoel.

Gooi alles van je af en geniet van de natuur, van lokaal en lekker eten & drinken, van elkaar en vooral van de rust om je heen.

Slow Travel betekent ook ten volle proeven van een unieke plek met persoonlijke aandacht, ingericht en uitgedacht met karakter en persoonlijkheid.

Bij Chambres d’hôtes Les Oliviers du Taulisson kun je heerlijk (ver)dwalen in de tuin, de olijvengaard of de omgevende bossen. Of je kunt luieren langs het zwembad, heerlijke (Beaumont) wijnen proeven op één van de terrassen, of de pure Provençaalse keuken (mèt eigen olijfolie) ontdekken aan de tables d’hôtes.

Als kers op de taart vind je te midden van de glooiende wijn- en fruitgaarden van de kleine valleien, in het oosten het “Truffierbosje” en in het westen de olijvengaard met een 50 olijfbomen.

Zo typisch Frans!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk