Home » Accommodaties » Chambres d’hôtes Côté Verger
Montazeau,
 frankrijk

Chambres d'hôtes Côté Verger

Chambres d’hôtes Côté Verger is een authentieke Maison de Maître, oftewel een herenhuis uit 1888 met vijf smaakvol ingerichte kamers in een nog ongerept deel van de Dordogne. Een charmante en sfeervolle chambres d’hôtes met hoge plafonds en grote raampartijen. Elke kamer ademt een eigen stijl en sfeer, maar één ding hebben alle kamers met elkaar gemeen: een adembenemend mooi uitzicht over de boomgaarden die het huis omringen, zo ver het oog reikt.

  • 5 prachtige chambres d’hôtes / gastenkamers
  • Ontbijt inclusief
  • Adembenemend uitzicht
  • Table d’hôtes mogelijk
  • Huisdieren niet toegestaan

Je heerlijk laten verwennen…

Naast de authentieke en romantische sfeer van Chambres d’hôtes Côté Verger, kun je ook genieten van een heerlijk en steeds variërend 3-gangen diner, bereid door de eigenaar.

De gerechten worden met zorg samengesteld uit zoveel mogelijk streek- en seizoenproducten. Zo veel mogelijk biologisch, maar zeker vers en met liefde bereid.

Chambres d’hôtes Côté Verger is de ideale plek voor iedereen die rust, ruimte en natuur zoekt.

In deze authentieke Maison de Maître bieden de eigenaren een vijftal ruime, lichte en smaakvol ingerichte kamers, elk met adembenemend uitzicht op de riante tuin en fruitboomgaarden die het huis aan alle zijden omringen.

Absoluut een aanrader!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk