Home » Accommodaties » Vakantiehuis LOTT Duravel
Duravel,
 frankrijk

Vakantiehuis LOTT Duravel

Vakantiehuis LOTT Duravel is een romantisch en authentiek Frans vakantiehuis voor 4 personen in Duravel in de regio Occitanië. In dit toeristisch en pittoreske Franse dorpje vind je kleine straatjes en steegjes om heerlijk doorheen te slenteren. Dit prachtige vakantiehuis is onlangs helemaal gerenoveerd en hier kun je het hele jaar door vakantievieren.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Overdekte veranda
  • Dichtbij rivier de Lot, wijnhuizen en grotten
  • Huisdieren toegestaan

Authentiek en romantisch Frankrijk….

Vakantiehuis LOTT Duravel is een heerlijk romantisch vakantiehuis gelegen in de regio Occitanië. Het is een echt authentiek dorpshuis, de perfecte uitvalbasis om de streek wandelend, fietsend of met de auto te ontdekken.

De Cahors streek staat natuurlijk bekend om de wijn en de wijnhuizen om te bezoeken, te proeven en ’s-avonds ergens lekker een hapje te gaan eten.

Dit prachtige vakantiehuis ligt op het randje van de Lot-et-Garonne. Een bezoek aan de plaatsen Rocamadour, Sarlat, Villeneuve-sur-Lot is zeker de moeite waard. Het leuke is, dat je vanuit je vakantiehuis LOTT Duravel zo naar de rivier de Lot (3 km) wandelt of fietst. Je kunt gaan kanoën of je bezoekt één van de verschillende grotten.

Vakantiehuis LOTT Duravel is onderdeel van het LOTT Holiday Homes & More concept van de Nederlandse eigenaren Patricia en Eugene. De vrijstaande vakantiehuizen van LOTT Holiday Homes liggen op unieke locaties in de natuur en vlakbij pittoreske dorpjes. Een heerlijke hideaway om er even samen tussenuit te gaan. Zo vind je in de Auvergne Vakantiehuis LOTT Murol voor 2 volwassenen en 2 kinderen en in de Haute Vienne Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles voor 4 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk