Home » Accommodaties » Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles
Saint-Germain-les-Belles,
 frankrijk

Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles

Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles is een authentiek Frans vakantiehuis voor 4 personen aan de rand van het Franse dorpje Saint Germain les Belles, waar deze LOTTage naar is vernoemd. In dit pittoreske Franse dorpje kun je te voet naar de bakker, slager en het supermarktje. Dit prachtige vakantiehuis heeft veel lichtinval en een privé opbouw zwembad mét ligbedden in de prachtige tuin.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Overdekte veranda
  • Opbouw zwembad
  • Huisdieren toegestaan

Vier vakantie in authentiek Frankrijk….

Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles is een authentiek en romantisch vakantiehuis gelegen in het midden van Frankrijk, de Haute-Vienne. Het is een heerlijke plek waar je het gehele jaar door vakantie kunt vieren. Hier kun je alle jaargetijden beleven.

Dichtbij dit prachtige vakantiehuis liggen mooie zwemmeertjes en op 30 minuten afstand met de auto vind je Limoges en Brive-la Gaillarde. Ben je op doorreis naar Zuid-Frankrijk, Spanje of Portugal dan is dit huis een perfecte tussenstop op weg naar je eindbestemming want het ligt op 10 autominuten van de snelweg de A20 Parijs/Toulouse.

Vakantiehuis LOTT Saint Germain les Belles is onderdeel van het LOTT Holiday Homes & More concept van de Nederlandse eigenaren Patricia en Eugene. De vrijstaande vakantiehuizen van LOTT Holiday Homes liggen op unieke locaties in de natuur en vlakbij pittoreske dorpjes. Een heerlijke hideaway om er even samen tussenuit te gaan. Zo vind je in de Auvergne Vakantiehuis LOTT Murol voor 2 volwassenen en 2 kinderen en in Occitanië Vakantiehuis LOTT Duravel voor 4 personen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland