Home » Accommodaties » Vakantiehuis Hemels Helleke
Oosterhout,
 nederland

Vakantiehuis Hemels Helleke

Vakantiehuis Hemels Helleke is een stijlvol en vrijstaand huis voor 12 personen met grote tuin, dichtbij de Biesbosch gelegen. Deze prachtige monumentale woning is authentiek van buiten maar onlangs geheel gemoderniseerd tot een zeer luxe en prachtig vakantiehuis.

  • 12 personen
  • 6 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Dicht bij de Biesbosch
  • Huisdieren niet toegestaan

Alleen maar genieten….

Rondom Vakantiehuis Hemels Helleke ligt een prachtige tuin, waar je de hele dag kan genieten van de zon of schaduw op diverse terrassen. Je zit heerlijk rustig aan de rand van de stad Oosterhout en op slechts 750 meter van het gezellige centrum.

Oosterhout heeft een groot aanbod van winkels, restaurants en terrasjes op de historische markt. Direct vanuit Vakantiehuis Hemels Helleke kun je ook prachtig wandelen in de landelijke omgeving. Tegenover het huis ligt een mooie kinderboerderij.

Voor een dagje uit is Nationaal Park De Biesbosch zeer de moeite waard. Bij de Jachthavens van Drimmelen of Hank kun je een bootje huren om dit prachtige gebied te verkennen.

Of met de kinderen naar de Efteling in Kaatsheuvel (15km) of naar Safaripark De Beekse Bergen in Hilvarenbeek (20km), daar maak je absoluut vrienden mee.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk