Home » Accommodaties » Kidslodge Beekse Bergen
Hilvarenbeek,
 nederland

Kidslodge Beekse Bergen

De Kidslodge Beekse Bergen is een super kindvriendelijke Lodge voor 6 personen op het Safari Resort van de Beekse Bergen. Hier kan je genieten van alle luxe, comfort, avontuur en spanning die het Safari Resort te bieden heeft. Alle Kidslodges zijn gelegen in Ndebele Village: een knus, omheind hofje met een speeltuin.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Olifantendouche
  • Huisdieren toegestaan

Avontuur met de kinderen…

In de Kidslodge Beekse Bergen beleef je samen met je kinderen de mooiste vakantie van je leven in het Safari Resort van de Beekse Bergen.

Je overnacht in een kindvriendelijke 6-persoons Kidslodge en geniet van alle luxe, comfort, avontuur en spanning. Dit unieke vakantieplekje is gelegen in een speciaal, knus, omheind hofje met een speeltuin.

De Kidslodge Beekse Bergen is nu echt een bijzondere vakantiebestemming waar kinderen hun ogen uitkijken en niet uitgespeeld raken.

En je kunt er zelf ook weer helemaal kind zijn in deze ultieme safaribeleving. In de Lodge vind je onder andere een bolderkar, een olifantendouche en spelelementen rondom de Lodge en natuurlijk de wilde dieren op het Resort geven je kinderen een vakantie om nooit te vergeten.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk