Home » Accommodaties » Villa Kraft
Bad Gastein,
 oostenrijk

Villa Kraft

Villa Kraft is een prachtige, authentieke Oostenrijkse villa met 4 unieke, gerenoveerde appartementen voor 2 tot 6 personen per appartement. Deze sprookjesachtige villa vind je in Bad Gastein: een zomerkuuroord én winterskigebied in het Salzburgerland. Je voelt je meteen thuis in dit monumentale huis dat met liefde en respect is herbouwd.

  • 4 appartementen (2-6 personen)
  • 1 of 2 balkons per appartement
  • Gemeenschappelijke salon
  • Kuuroord & ski gebied
  • Retreats / workshops
  • Huisdieren niet toegestaan

Verwen jezelf…

Villa Kraft is authentiek huis met 4 appartementen voor vakanties en retraites in Bad Gastein, een sprookjesachtig zomerkuuroord en winterskigebied.

De Nederlandse eigenaren, Peter en Jadwiga, hebben 7 jaar geleden naar elkaar uitgesproken dat ze het liefst hun leven leiden daar waar ze het liefste zijn: in de bergen.

Nadat ze in 2018, 8 maanden lang een ‘experiment’ gedaan hebben in een berghut, gaan ze bij terugkeer in Amsterdam op zoek naar een permanente plek. Dit werd Bad Gastein, volgens hen het best bewaarde geheim van de Alpen is.

Villa Kraft staat op een plek van extremen, die door ondernemende bergliefhebbers nieuw leven wordt ingeblazen. Het huis wat ze kochten stond 20 jaar leeg en hebben ze volledig gerenoveerd met zoveel mogelijk behoud van originele elementen (en huisraad ;-).

Met Villa Kraft hebben ze een plek gemaakt waar mensen komen voor ontspanning, ontdekking (van de bergen en van zichzelf) en inspanning.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk