10 Luxe vakantiehuizen voor 10 personen

leestijd: 5 minuten

Voor wie op zoek is naar een leuk verblijf, hebben we een lijst samengesteld van 10 exclusieve vakantiehuizen die perfect zijn voor groepen van 10 personen! Een onvergetelijke ervaring is gegarandeerd met een vakantiehuisje van Villaparte. Laat je inspireren in deze blog!

Heerlijk luxe op vakantie met familie of een vriendengroep

Met zorg hebben we bij Villapparte een selectie gemaakt van exclusieve vakantiehuizen die speciaal zijn ontworpen om grote groepen te verwelkomen. Ben je op zoek naar een prachtige villa in de bergen of een gezellig toevluchtsoord aan zee: onze collectie luxe vakantiehuizen voor 10 personen belooft een geweldig verblijf!

Lekker op vakantie met familie of een leuk vriendenweekend: het start allemaal met de keuze van een vakantieverblijf.

Ruime groepsaccommodaties vanaf 10 personen in Europa

Van weelderige landgoederen in Toscane tot elegante chalets in de Franse Alpen: ontdek de mogelijkheden om samen te komen en te genieten van het beste dat Europa te bieden heeft. Laat je inspireren door onze unieke collectie en maak je klaar voor een vakantie vol comfort, stijl en onvergetelijke momenten!

Luxe verblijven voor groepen vanaf 10 personen

Bij Villapparte streven we ernaar om onze gasten de meest exclusieve en luxueuze verblijven te bieden, zelfs voor de grootste groepen. Onze collectie van luxe accommodaties voor 10 personen of meer is zorgvuldig samengesteld om aan al je behoeften te voldoen.

We bieden vakantiehuisjes aan in onder andere Frankrijk, Italië of Spanje. Dus waar wacht je nog op? Ga op reis met je vrienden of familie en ontdek de ultieme luxe vakantie-ervaring! Bekijk onze 10 favorieten en laat je inspireren voor je volgende onvergetelijke reis met Villapparte.

1. Chalet Rossberg – 10

Chalet Rossberg is geschikt voor 10 personen en belooft een 5-sterren ervaring! Omgeven door verfrissende berglucht, weelderige groene weiden en majestueuze met sneeuw bedekte hellingen, biedt dit luxe chalet een ongeëvenaarde ervaring. Na een dagje skiën kun je lekker ontspannen in de sauna!

2. Vakantiewoning
Erfgoedpark de Hoop 4-10

Een familieweekend in Nederland? Bekijk dan deze luxueuze vakantiewoning, gelegen op een kleinschalig vakantiepark. Er zijn tal van activiteiten te beleven en in de avond kun je lekker ontspannen op het terras met een heerlijke BBQ. Ontdek en geniet!

3. Vakantiehuis Durbuy Suites

In het gezellige en pittoreske Durbuy (België) vind je dit prachtige vakantiehuis terug. Het ademt een gezellige sfeer, waardoor het perfect is voor familie-uitjes of een vakantie met vrienden. Vergeet vooral niet te genieten van het binnenzwembad, de sauna en de whirlpool!

4. Villa Melograno

Gelegen op een betoverend wijnlandgoed in de schilderachtige heuvels nabij Arezzo, Toscane, geniet je van Italiaanse luxe in deze vakantievilla. Het huis beschikt over een privé zwembad, ruim terras en 5 slaap- en badkamers. Ontdek de omgeving en kom helemaal ontspannen terug thuis na deze Italiaanse vakantie!

5. Vakantiehuis Caprice

In het mooie België vind je dit luxe vakantiehuis terug. Je kunt helemaal ontspannen en tot rust komen omdat de villa in een landelijke omgeving ligt. Op slechts een half uur rijden liggen de prachtige steden Gent en Brugge, bekend om hun authentieke architectuur en zeker een bezoek waard. Na een dagje cultuur, geniet je lekker van een wijntje op het ruime terras!

6. Boerderij Dwingelderveld

Boerderij Dwingelderveld biedt een eigen binnen- en buitenterras, perfect om te ontspannen onder de rieten kap met uitzicht op de ruime tuin met vijver. In de nabije omgeving liggen drie natuurparken met elk hun eigen karakter. Verken de mooie natuur die Nederland te bieden heeft!

7. Villa Ghislaine

Ontdek het prachtige Saint-Tropez met familie of vrienden! Met 6 slaapkamers is er ruimte voor 12 personen. Bezoek de stad en het strand: het vakantiehuis ligt slechts op 5 minuten afstand! In de avond lekker genieten van een BBQ op het ruime terras, het privé zwembad en de whirlpool. Maximaal genieten in Saint-Tropez!

8. Künstler Chalet

Het Künstler Chalet is een weelderig vrijstaand chalet, geschikt voor 10 personen, met een eigen sauna en een adembenemend uitzicht. Gelegen net iets boven het dorp, biedt het volledige privacy en is het een ideale bestemming voor zowel winter- als zomervakanties! Met slechts enkele minuten rijden bereik je de prachtige skigebieden van Saalbach Hinterglemm of Zell am See. Ontdek en geniet!

9. Vakantiehuis Domburg

Geniet van een heerlijke vakantie in Domburg in deze luxe villa, geschikt voor 14 personen. Domburg heeft alles wat je nodig hebt voor een weekje weg: prachtige stranden, verschillende wateractiviteiten zoals surfen of suppen én een gezellige binnenstad met vele winkels. Na een dagje weg, kom je thuis in het luxueuze vakantiehuis, op nog geen 5 minuten wandelen van het strand. Echt genieten!

10. Vakantiehuis Mas d’Ourbise Penan

Ben je op zoek naar een karaktervol vakantiehuis voor een familievakantie? Dan is Mas d’Ourbise Penan echt wat je zoekt. Het zwembad, omringd door terrassen, is al riant op zich, maar het hoogtepunt is toch wel het overdekte terras van maar liefst 60m2. Hier vind je een BBQ en comfortabele ligstoelen, waardoor het de perfecte plek is om te genieten van het buitenleven. Dit landhuis ligt niet ver van Casteljaloux: zeker een bezoekje waard!

Luxe vakantiehuis voor 10 personen huren

Bij Villapparte vind je luxueuze vakantiehuizen, perfect voor een familievakantie of een vriendenuitje. Je kan kiezen voor een gezellig en klein vakantiehuisje of een groot huis. Laat ons je helpen bij het vinden van de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie vol ontspanning en plezier!

delen op jouw socials