Home » Accommodaties » Tiny House Onyx
Nunspeet,
 nederland

Tiny House Onyx

Tiny House Onyx is een romantisch en sfeervol vakantiehuis voor 4 personen gelegen op een kleinschalig bospark in Nunspeet (Gelderland). Een verblijf op deze plek kan romantisch met z’n tweeën of heerlijk met de kinderen. Op loopafstand vind je Bosmeer de Zandenplas met zijn heerlijke zandstranden waar jij de verkoeling kunt opzoeken in het felblauwe water of de kinderen zich kunnen uitleven op de speeltoestellen. Fantastisch toch?

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Op kleinschalig vakantiepark
  • Op loopafstand van Bosmeer
  • Huisdieren niet toegestaan

In de buurt van water…

Tiny House Onyx is met liefde ontworpen door de eigenaren Isabelle en Ivo. Zij zochten naast hun drukke leven in Amsterdam een plekje waar ze helemaal tot rust konden komen. En dat is ze gelukt.

Dit romantische vakantiehuis ligt op het kleinschalige vakantiepark De Vossenberg wat weer verscholen ligt in de Veluwse bossen. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen maar ook om veel te beleven.

Vanaf Tiny House Onyx kun je eindeloos veel wandel- en fietstochten maken. De verschillende routes lopen grotendeels door de bossen van Nunspeet en worden afgewisseld met zandverstuivingen, heidevelden, heuvels en vennen. Kortom; een prachtige omgeving om te wandelen én te fietsen.

Tijdens een wandeling of een fietstocht, aan de rand van de Veluwe, kan je zomaar oog in oog komen te staan met wilde zwijnen en herten. En als je de poortjes volgt kun je ook verschillende culturele bezienswaardigheden tegen komen.

Voor ieder wat wils: de Veluwe verveelt nooit!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk