Home » Accommodaties » Vakantiehuis de Koolmees
Lievelde,
 nederland

Vakantiehuis de Koolmees

Vakantiehuis de Koolmees is een comfortabel, licht, knus, luxe en sfeervol vakantiehuis voor 5 personen, gelegen in Lievelde, de Achterhoek. Als je dit heerlijke vakantiehuis binnen treedt voel je meteen de ontspannen en gezellige sfeer. Naast een hout gestookte hottub heeft het ook een sunshower en een super de luxe sauna.

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer met Sunshower
  • Finse design sauna & hout gestookte hottub
  • Kleinschalig vakantiepark
  • Huisdieren toegestaan

Veel luxe in de Achterhoek…

Vakantiehuis de Koolmees ligt op een kleinschalig vakantiepark in de Achterhoek. Wil je totale ontspanning beleven met je familie of vrienden? Op dit knusse vakantiepark “Onthaasten in de Achterhoek” ga je dit zeker vinden. Hier vind je de meest luxe vakantiehuizen met wellness faciliteiten.

Naast het genieten in Vakantiehuis de Koolmees is er in de omgeving ook zo veel moois te zien. Een absolute aanrader is het prachtige coulisselandschap met de mooiste kastelen en landhuizen. Naast de bijzondere cultuur vind je in deze omgeving ook veel gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt genieten van een lunch of diner.

En als je dan weer thuis komt na een dagje genieten van deze unieke omgeving, hoe fijn is het dan om ultiem tot rust komen in je luxe vakantiehuis? Zoals de eigenaren het beschrijven: “Geniet van de heerlijke geur, het geluid van de natuur, het vlammende houtvuur van de hottub en de sterren aan de hemel”.

Laat je verrassen hoe mooi de Achterhoek is.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk