Home » Accommodaties » Vakantiehuis Madelief
Lievelde,
 nederland

Vakantiehuis Madelief

Vakantiehuis Madelief is een sfeervol en luxe vakantiehuis voor 6 personen, gelegen in de Achterhoek. In deze prachtige woning is alles aanwezig om er een heerlijk verblijf van te maken. Wat dacht je van een privé zwembad, een hout gestookte hottub of de heerlijke hout gestookte Finse sauna.

  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer met Sunshower
  • Privé zwembad
  • Hout gestookte Hottub & Finse sauna
  • Huisdieren niet toegestaan

Zoveel luxe…

Vakantiehuis Madelief is niet alleen ontzettend sfeervol ingericht maar ook nog eens super de luxe. Hier kom je echt niets te kort. Of het nu gaat om de volledige en luxe ingerichte keuken, de tuin met privé zwembad, de hout gestookte hottub of de heerlijke houtgestookte finse sauna. Je hoeft je hier absoluut niet te vervelen.

En als je dan toch even weg wil van Vakantiehuis Madelief dan is er zoveel natuur en cultuur in de omgeving te vinden.

Wandel door het coulisselandschap met haar prachtige kastelen en landhuizen, kom cultuur snuiven en bezoek het openluchtmuseum Erve Kots, waar je ook heerlijk pannenkoeken kunt eten in een sfeervolle ambiance.

Maar het is ook super leuk om een Italiaanse Vespa te huren of als het weer het niet toelaat om bij je vakantiehuis te zwemmen dan zit er in Bocholt een prachtig zwemparadijs.

Laat je verrassen hoe mooi de Achterhoek is.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk