Home » Accommodaties » Vakantiehuis Gîte La Folie
Saint-Maurin,
 frankrijk

Vakantiehuis Gîte La Folie

Vakantiehuis Gîte La Folie is een romantisch en luxe vakantiehuis voor 2 personen, gelegen op een prachtig domein op enkele kilometers afstand van Saint Maurin, in de Lot-et-Garonne. Dit sfeervolle vakantiehuis heeft 2 terrassen en aan de achterzijde heb je een fantastisch uitzicht over het golvende landschap.

  • 2 personen
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • Zwembad
  • Huisdieren niet toegestaan

Bijzonder vakantiehuis…

Vakantiehuis Gîte La Folie is het gehele jaar door te boeken door de aanwezige heerlijke kachel. Deze houdt het romantische vakantiehuis tijdens de koudere dagen lekker warm.

In de directe omgeving van deze heerlijke Gîte hoef je je geen moment te vervelen. Zo zijn er in de zomermaanden bijna in ieder dorp eigen festiviteiten te vinden. Zo zijn er diverse eetmarkten, rommelmarkten en festivals.

De sportieveling onder ons kan zich hier in de omgeving prima uitleven. Verken de omgeving met de fiets, stap in de kano, ga lekker zwemmen of drink een drankje op een fijn terras!

Een bijzonder dingetje tijdens je verblijf in Vakantiehuis Gîte La Folie zijn de grote roofvogels die de eigenaar als valkenier in zijn bezit heeft.

Villa For You geeft je de volgende tip: “Vraag om uitleg over de diverse roofvogels die de eigenaar in bezit heeft. Het zijn werkelijk prachtige vogels en erg imposant!”

Hoe leuk is dat?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk