Belvilla

Belvilla vakantiehuisje huren?

Een van de partners van Villapparte is Belvilla. Een van de grootste verhuurorganisatie met 40 jaar ervaring in het verhuren van vakantiehuizen. De vakantiehuizen van Belvilla worden persoonlijk beoordeeld door een speciaal team van specialisten die werkzaam zijn in de regio waar de vakantiehuizen gelegen zijn. Deze specialisten hebben persoonlijk contact met de eigenaren en houden de kwaliteit van deze unieke accommodaties daarmee heel goed in de gaten.

Een verblijf in een vakantiehuis van Belvilla is alleen maar genieten. De vakantiehuizen van Belvilla op Villapparte zijn geselecteerd op prachtige locaties met een waanzinnige omgeving, authentiek en sfeervol of super de luxe. Zo vind je altijd wel een vakantiehuis van Belvilla voor de zomervakantie, een weekendje weg of een weekje wintersport. Omdat het aanbod van Belvilla zo groot is heeft Villapparte verschillende huizen geselecteerd voor een vakantie met je gezin, heerlijk met z’n tweeën of juist voor een grote groep.

De unieke vakantiehuizen van Belvilla zijn vaak vakantiehuizen van particuliere eigenaren die ter plaatste ook nog eens je aanspreekpunt zijn en je alles kunnen vertellen over de prachtige omgeving. Zo staat niets je in de weg om de sfeer van de regio of het dorp op te gaan snuiven. Hoe heerlijk is dat?

En als je uiteindelijk een vakantiehuis boekt bij Belvilla dan staan zij garant voor vijf zekerheden in het productaanbod en dienstverlening;

1. Alle Belvilla’s worden gecontroleerd en beoordeeld door een team van specialisten

2. Ze hebben al 35 jaar ervaring

3. Ze hebben een klanttevredenheid van 8.4

4. Er is altijd wel een Belvilla voor jou te vinden,

5. Ze hebben een 24/7 betrokken en bereikbare service.

 ♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

 

meer lezen
Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Roquebrune-sur-Argens,

frankrijk

Finkenstein am Faaker See,

oostenrijk

Neukirchen am Grossvenediger,

oostenrijk

Neukirchen am Grossvenediger,

oostenrijk

Wald im Pinzgau,

oostenrijk

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

320