Home » Accommodaties » Château Saint Gervais
Asnieres,
 frankrijk

Château Saint Gervais

Château Saint Gervais is een charmant en authentiek kasteel voor 19 personen gelegen aan het begin van het ‘Pays d’Auge’. Dit prachtige kasteel heeft Normandische bijgebouwen uit de 12e, 15e en 16e eeuw en het ligt in een parkachtig landschap van 70 hectare.

  • 19 personen
  • 10 slaapkamers
  • 10 badkamers
  • Tennisbaan & Biljarttafel
  • Huisdieren niet toegestaan

Leven op een kasteel…

Château Saint Gervais biedt ruimte aan maximaal 19 personen en 2 baby’s en heeft op de tweede etage een recreatie ruimte met een tafeltennis- en tafelvoetbaltafel. In de tuin staat tuinmeubilair en een BBQ voor je klaar, zodat je ook buiten van de maaltijd kunt genieten.

Op het terrein vind je tevens een trampoline, tennisbaan (gedeeld met andere gasten), jeu de boules baan en speeltoestellen.

Château Saint Gervais ligt op 30 km afstand van het strand van Deauville en op ruim een uur van de invasiestranden van Caen.

Een aantal aanraders om te bezichtigen in de omgeving zijn: het ‘Circuit des haras’ (paardenstoeterijen), de Abdijenroute, diverse kastelen uit de Middeleeuwen (Gaillard en Harcourt) en uit de Renaissance (Beaumesnil, Champ de Bataille). En mocht je nog niet genoeg gezien hebben dan is de Normandische kust (met Deauville en Trouville) ook nog echt een aanrader om te bezichtigen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk