Alle accommodaties

Alle luxe vakantiehuizen, villa’s, B&B’ s en vakantieappartementen op Villapparte zijn met zorg geselecteerd. Het zijn de luxe accommodaties waar je een warm gevoel krijgt van de omgeving, van de inrichting, van de gezelligheid of van het comfort. Zoveel verschillende unieke plekken, allemaal verzameld op 1 platform.

meer lezen

Aantal accommodaties:

323

Land
Land
meer opties
Provincie
Personen
Personen
meer opties
Slaapkamers
Slaapkamers
alles tonen
Badkamers
Badkamers
meer opties

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk

Een unieke overnachting vinden…

natuurlijk bij Villapparte

Vind jij het ook altijd zo belangrijk om die ene unieke en fijne plek te vinden voor de meest heerlijke tijd van het jaar: vakantie! Die plek waar de mooiste herinneringen kunnen ontstaan waar je nog lang over na kunt praten en nog belangrijker, waar je je meteen thuis voelt. Bij Villapparte vind je dat luxe en fijne vakantiehuisje met precies dat karakter, op die unieke plek of voor die speciale gelegenheid die je zoekt. 

Alle verschillende accommodaties zijn door ons geselecteerd. Voor ons is het een gevoel van bewondering & thuis komen wat bepaalt of een accommodatie geschikt is voor Villapparte. Er zijn namelijk zoveel verschillende accommodaties waar ons hart sneller van gaat kloppen dat het vooral een genot is om ze allemaal samen op één platform te zien. Ze zijn allemaal uniek op hun eigen manier.

Filters

Land
Provincie
Personen
Slaapkamers
Badkamers

323