Home » Accommodaties » Landelijk Vakantiehuis in Valkenburg
Valkenburg,
 nederland

Landelijk Vakantiehuis in Valkenburg

Het Landelijk Vakantiehuis in Valkenburg voor 6 personen was ooit een koeienstal en is nu een heerlijke accommodatie om te overnachten in Zuid-Limburg. De loft is een ideale locatie voor het ontdekken van het Limburgse heuvelland. Je proeft hier de bourgondische sfeer.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Infrarood sauna
  • Huisdieren toegestaan

Slapen in een oude koeienstal…

Landelijk Vakantiehuis in Valkenburg was eens een koeienstal maar nu is het een heerlijke accommodatie om te overnachten in Valkenburg.

Op de begane grond van het vakantiehuis vind je de grote boeren leefkeuken met lange tafel, waar je tot in de late uurtjes lekker lang tafelen of uitgebreid dineren. Hier staat ook de sfeervolle grote houtkachel waaraan je lekker kunt opwarmen.

Twee grote, openslaande tuindeuren brengen je naar het eigen terras, heerlijk voor een ontbijtje in de eerste zonnestralen of voor een mooi boek in de late middagzon…

Op de grote entresol van Landelijk Vakantiehuis in Valkenburg vind je de zithoek met zit- en slaapbanken die eventueel als slaapkamer kan dienen voor twee personen, een separaat toilet en verder een slaapkamer met een Swiss Sense boxspring.

Op de bovenverdieping vind je de grootste slaapkamer met een Swiss Sense boxspring en een stapelbed. De sfeervolle loft is voorzien van een badkamer op de eerste verdieping met stortdouche en toilet.

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk