Home » Accommodaties » Natuurhuisje in het Groene Hart
Zegveld,
 nederland

Natuurhuisje in het Groene Hart

Natuurhuisje in het Groene Hart is een romantisch vakantiehuisje voor 2 personen. Het vakantiehuisje ligt verscholen vanaf de weg, in een kleine appelboomgaard, met een wijds uitzicht over de graslanden. Ben jij op zoek naar rust, een prachtig uitzicht en heerlijk koken dan is dit de ideale vakantiestek.
  • 2 personen
  • 1 badkamer
  • 1 slaapkamer
  • Uitzicht op de weilanden en op het water
  • Midden in de natuur

Geen stress…

Natuurhuisje in het Groene Hart ligt in een weiland waar je menigmaal witte- en zilverreigers ziet maar ook ooievaars, futen, grutto’s, eenden en zelfs af en toe een ijsvogeltje.

Het romantische vakantiehuisje ligt vlakbij de Nieuwkoopse plassen, waar je bijvoorbeeld een zeilboot of fluisterboot kan huren. Ook is hier de mogelijkheid om te roeien of kanoën.

In de nabije omgeving zijn er diverse wandel-, fiets- en vaarroutes. Mocht je een eigen sub hebben dan moet je deze zeker niet vergeten.

Natuurhuisje in het Groene Hart ligt op nog geen uur rijden van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag maar ik ben ervan overtuigd dat als je eenmaal geïnstalleerd bent je eigenlijk geen behoefte hebt om de drukte op te zoeken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
nieuw
bij Villapparte

Donnersbachwald,

oostenrijk

Chalet Haus Rapunzel

Wald im Pinzgau,

oostenrijk

Chalet Wieserwald

Hellendoorn,

nederland

Wellness Lodge 2

De Koog,

nederland

Villapark Buytenplaats

Hengelo,

nederland

Unbrick One Sauna & Zwembad - De Weelderik

Saint-Maurin,

frankrijk

Vakantiehuis Gîte La Folie