Home » Accommodaties » Natuurhuisje Vrijrijck – Ermelo
Ermelo,
 nederland

Natuurhuisje Vrijrijck - Ermelo

Natuurhuisje Vrijrijck – Ermelo is een prachtige familieboerderij voor 16 personen, gelegen op de Veluwe dichtbij Ermelo. Dit luxe vakantiehuis heeft een prachtige tuin, een lange buiten eettafel en een infrarood sauna. Je verblijft hier midden in de natuur op een kleinschalig vakantiepark.

  • 16 personen
  • 4 badkamers
  • 8 slaapkamers
  • Infrarood sauna
  • Huisdieren toegestaan

Prachtig familiehuis…

Natuurhuisje Vrijrijck – Ermelo ligt midden op de prachtige Veluwe op een kleinschalig vakantiepark. Alle vakantiehuisje zijn unieke en sfeervolle natuurhuisjes en je loopt zo vanaf het park de natuur in. In dit prachtige natuurgebied hoor je alleen maar fluitende vogels om je heen.

Natuurhuisje VrijrijckErmelo bevindt zich in Ermelo (tussen Harderwijk en Garderen) midden aan de rand van de Ermelosche Heide en het oeroude Speulder- en Sprielderbos. De Veluwe ligt in de driehoek Amersfoort-Zwolle-Arnhem en heeft uitgestrekte bossen, heideheuvels en diverse soorten flora en fauna.

Tijdens een wandeling of fietstocht kun je zomaar herten, reeën of wilde zwijnen spotten. En wat dacht je van eekhoorns, spechten en uilen?

De Veluwe is zo uniek dat je alleen maar zult genieten!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk