Home » Accommodaties » Oh, le Château!
Almayrac,
 frankrijk

Oh, le Château!

Oh, le Château! is een prachtige en authentieke B&B met 5 kamers, gelegen tussen eeuwenoude bomen in Zuid-Frankrijk. Toen de eigenaren dit prachtige pand gekocht hadden zei iedereen in het gezellige dorp Almayrac: “Oh, le Château!”. Het is alleen niet een echt kasteel maar met de romantische sfeer komt het wel echt in de buurt.

  • 5 B&B kamers
  • Inclusief continentaal ontbijt
  • Zwembad
  • Tables d’Hôtes
  • Prachtige omgeving om te wandelen & fietsen
  • Huisdieren niet toegestaan

Rust en luxe…

Oh, le Château! ligt verborgen tussen de glooiende heuvels op het Franse platteland in Zuid-Frankrijk. Als je even terug wilt naar de Franse grandeur van de 18e eeuw maar dan met de luxe en comfort uit de 21e eeuw dan moet je hier zeker naar toe.

De omgeving van het prachtige landhuis is perfect geschikt om te wandelen, fietsen of de middeleeuwse dorpjes bezoeken.

Oh, le Château! heeft een kleinschalig karakter maar met heel veel buitenruimte waar je heerlijk even tijd voor jezelf kunt nemen. In de moderne eetkamer met bijzondere details wordt iedere ochtend het ontbijt geserveerd. Zit je liever buiten dan kun je plaats nemen op het heerlijke terras.

Het gemeenschappelijke zwembad wordt omgeven door groen wat je een fantastisch rustig gevoel geeft. Ben je klaar met de rust? Ga dan een potje Jeu de Boule spelen of badmintonnen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk