Home » Accommodaties » Panorama Chalet 10
Mittersill,
 oostenrijk

Panorama Chalet 10

Panorama Chalet 10 is een luxe appartement voor 6 personen gelegen op de grens van het Salzburgerland en Tirol, op een sneeuwzekere hoogte van 1.200 meter. Dit unieke appartement met drie slaap- en badkamers ligt direct aan de piste.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Aan de piste met uniek uitzicht
  • Huisdieren niet toegestaan

Aan de piste…

Panorama Chalet 10 ligt direct aan de piste van het skigebied van Kirchberg en Kitzbühel en het middenstation van de ‘Panorama’ gondel ligt naast de deur. Dus geen skibussen of wachtrijen. Meteen vanuit het appartement de ski’s onderbinden en aan het eind van de dag weer terug.

Het appartement is onlangs volledig gerenoveerd en is zeer hoogwaardig, met oog voor detail en sfeer, ingericht, zodat je je er gelijk helemaal thuis voelt.

Vanuit de woonkamer in Panorama Chalet 10 heb je directe toegang tot het zonnige balkon met een uniek uitzicht op de omliggende bergen. Als het wat kouder wordt kun je genieten van het knapperend haardvuur.

Het restaurant in dit complex biedt de mogelijkheid om ook ontbijt, lunch of diner bij te boeken. Het nabijgelegen Mittersill staat bekend om zijn centrale ligging, er is dan ook voor iedereen iets te beleven. Ook National Park de Hohe Tauern is een bezoek waard, ieder jaargetijde is het hier prachtig.

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk