Home » Accommodaties » Pastorie Lambertus
Cromvoirt,
 nederland

Pastorie Lambertus

Pastorie Lambertus is een luxe vakantiehuis voor 18 personen, gelegen naast de kerk in de dorpskern van Cromvoirt (Noord-Brabant). Dit romantische vakantiehuis heeft sfeervolle meubelstukken, warme kleuren en originele accessoires. En op de grote binnenplaats van het vakantiehuis ligt een zwembad met ernaast een loungehoek met overkapping en een overdekt terras.

  • 18 personen
  • 5 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Buiten zwembad
  • Huisdieren toegestaan

Genieten met elkaar…

Pastorie Lambertus is echt een uniek vakantiehuis voor meerdere personen. Vooral voor de kookliefhebbers is dit heerlijke landhuis met grote keuken een perfecte locatie.

Ben je zelf niet zo’n kok of wil je juist genieten in plaats van zelf koken dan kunnen er ook kookworkshops of diners verzorgd worden.

Doordat Pastorie Lambertus verschillende leefruimtes heeft kan een ieder zijn eigen plekje kiezen; heerlijk relaxen bij de open haard, gewoon even tv kijken of een spelletje samen spelen.

En het zwembad is tussen 1 april – 30 september te gebruiken maar om het te kunnen verwarmen (min. 21C˚) moet het buiten wel warmer dan 15C˚ zijn.

En wil je er toch even tussen uit? De bourgondische stad Den Bosch met haar vele terrassen, winkels en eetgelegenheden ligt op ca. 10 minuten rijden. Hier moet je echt ooit geweest zijn.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk