Home » Accommodaties » Turrach Lodges
Turracher Höhe,
 oostenrijk

Turrach Lodges

De Turrach Lodges zijn prachtige twee-onder-een-kapwoningen en appartementen, op een luxe resort, voor 8 tot 10 personen. De exclusieve lodges liggen op 1700 meter hoogte in Turracher Höhe in de regio Nockberge op de grens tussen Karinthië en Stiermarken.

  • 8 tot 10 personen
  • 3 tot 4 slaapkamers
  • 2 tot 3 badkamers
  • Wellness ruimte met privé-sauna (niet in alle appartementen beschikbaar)
  • Huisdieren toegestaan

 

Een luxe resort tussen de dennenbomen...

De Turrach Lodges zijn gelegen in het bijzondere landschap van de Turrach waar je de omgeving op ski’s, op langlaufski’s, op sneeuwschoenen of toerski’s kunt verkennen.

Dit kan in de winter als in de zomer via de idyllische wandelpaden, op de fiets of tijdens de afdaling met de Alpenachtbaan .

De Turrach Lodges bevinden zich te midden van dennenbossen, drie bergmeren en uitgestrekte alpenweiden, waar je volop geniet van je vakantie midden in de natuur, ver weg van de drukte van alledag.

In de winter voelen beginnende skiërs, ambitieuze skiërs en free skiërs zich hier helemaal thuis in het skigebied Turracher Höhe met 42 kilometer aan pistes en 14 liften.

Een snowpark, een funslope, een funcross en “Nocky Winterzeit” voor de allerkleinsten maken het aanbod voor skiërs compleet. 

Super toch?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk