Home » Accommodaties » Unieke boomhut met privé sauna
La Roche-en-Ardenne,
 belgie

Unieke boomhut met privé sauna

De Unieke boomhut met privé sauna is een luxe vakantiehuis voor 2 volwassenen en 2 kinderen aan de rand van een bos in de Belgische Ardennen. Om volledig te kunnen ontspannen tijdens je vakantie heeft deze boomhut een eigen sauna en buitendouche én uitzicht op rivier de Ourthe.

  • 2 Volwassenen en 2 kinderen
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • Sauna
  • Huisdieren niet toegestaan

Op grote hoogte in de natuur...

De Unieke boomhut met privé sauna ligt samen met een aantal andere bijzondere boomhutten tegen een helling aan de invalsweg naar het dorpje La Roche.

Deze prachtige boomhut biedt ruimte aan 2 volwassenen en 2 kinderen en belooft een onvergetelijke ervaring midden in de natuur.

Op het terras kun je genieten van een betoverend uitzicht op de natuur en de schilderachtige rivier de Ourthe. Grote ramen en dakramen creëren een naadloze verbinding tussen de binnenruimte en de prachtige omgeving, waardoor je voortdurend in contact bent met de natuur.

De omgeving van de Unieke boomhut met privé sauna heeft veel historische bezienswaardigheden, zoals de indrukwekkende grotten van Hotton en het Bastogne War Museum, dat de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog in de Ardennen belicht.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

 

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Saint Remy de Provence,

frankrijk