Home » Accommodaties » Vakantiehuis aan de Amstel
Amstelveen,
 nederland

Vakantiehuis aan de Amstel

Vakantiehuis aan de Amstel is een knus vakantiehuisje voor 2 personen direct aan de Amstel gelegen in Amstelveen. De cottage was vanaf 1700 in gebruik als arbeiderswoning van de naastgelegen buskruitfabriek. Dit vakantiehuisje is onderdeel van een groep vakantiehuisjes en is de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf vol gezelligheid, cultuur en ontspanning in de regio Amsterdam.

  • 2 personen
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • Super romantisch
  • Aan de Amstel
  • Huisdieren niet toegestaan

Romantisch en dichtbij Amsterdam…

Vakantiehuis aan de Amstel is een nostalgisch vakantiehuis met hoge plafonds en veel raampartijen waardoor de woonkamer heerlijk licht is.

Vanuit de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de Amstel. Voor de deur bevindt zich een steiger waardoor het ideaal is om een sloep te huren en naar het historische stadscentrum van Amsterdam te varen.

Bij de buren van de Kruidfabriek kun je genieten van een hoge kwaliteit lunch of diner of je gaat in het authentieke Ouderkerk een drankje doen op de grote en bekende terrassen aan de Amstel.

Verder ben je vanuit Vakantiehuis aan de Amstel binnen 20 minuten met de auto op Schiphol Airport, in een 30 minuten op het strand aan de Noordzee of in 25 minuten in de Keukenhof.

Kortom; er is zoveel te doen en te zien.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk