Home » Accommodaties » Vakantiehuis Casa Familia
Sint-Annaland,
 nederland

Vakantiehuis Casa Familia

Vakantiehuis Casa Familia is een mooie en moderne vakantiewoning voor 14 personen en ligt op een rustig vakantiepark in Zeeland, aan het strand van de Oosterschelde. Je bent zo op het strand en in het knusse centrum van Sint Annaland. Deze woning is uitermate geschikt voor families.

  • 14 personen
  • 6 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Dichtbij het strand
  • Huisdieren niet toegestaan

Alles gelijkvloers…

Vakantiehuis Casa Familia is gelijkvloers en vanuit de woonkamer loop je zo het terras op waar je aan de gezellige tuintafels kunt genieten van het mooie weer.

Grenzend aan Vakantiehuis Casa Familia bevindt zich een grote tuin waar de kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Ook zijn er in de tuin verschillende ligbedden waarop je heerlijk tot rust kunt komen.

In de nabije omgeving van het vakantiehuis vind je Sint Annaland, gelegen op het eiland Tholen. Het eiland Tholen is met zijn pittoreske plaatsjes en zijn prachtige landschap een zeer bijzonder eiland. Al fietsend of wandelend ontdek je de mooiste plekjes van Tholen en ervaar je de verstilde natuur.

Een echte aanrader is ook de historische plaats Zierikzee met haar mosselschepen en zeiljachten. Wanneer je langs de Oosterschelde wandelt kun je zeker op zoek naar bijzondere vogels.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk