Home » Accommodaties » Vakantiehuis De Kustwachttoren
Huisduinen,
 nederland

Vakantiehuis De Kustwachttoren

Vakantiehuis De Kustwachttoren is een oude kustwachttoren voor 2 personen met prachtig uitzicht over land en zee. Bijna nergens kun je dichter aan zee slapen dan in deze toren. Dit unieke vakantie appartement ligt in het lieflijke kustdorpje Huisduinen.

  • 2 personen
  • 1 slaapkamer
  • 1 badkamer
  • Fenomenaal uitzicht op zee
  • Niet geschikt voor mindervaliden
  • Huisdieren niet toegestaan

Zo mooi dit uitzicht….

Vakantiehuis De Kustwachttoren is gesitueerd op de derde, vierde en vijfde verdieping van een voormalige kustwachttoren. Het is gerenoveerd met behoud van het originele karakter waardoor je overal een bijzonder uitzicht hebt. De vijfde verdieping is de plek waar je, eenmaal aangekomen, nooit meer weg wilt.

Vanaf de zitbank op deze etage kun je met een verrekijker iedere dag naar zeehonden speuren. Kijk je iets meer naar rechts, dan ligt daar het eiland Texel in al zijn glorie. Via de openslaande tuindeuren kom je op de brede balustrade die rondom de toren is gebouwd.

Hoewel je in Vakantiehuis De Kustwachttoren prima kan koken, is het heel verleidelijk om buiten de deur te gaan eten. In de nabije omgeving vind je diverse restaurants. Na een strandwandeling is het dan ook heerlijk vertoeven in een van de strandpaviljoens.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
nieuw
bij Villapparte

Nieuwvliet-Bad,

nederland

Badhuis Bruis Pool

Ouddorp,

nederland

Villa Super VIP 4

Saalbach,

oostenrijk

Saalbach Suites

Turracher Höhe,

oostenrijk

Turrach Lodges

Biberwier,

oostenrijk

Alpenchalets Biberwier Zugspitze

Haus im Ennstal,

oostenrijk

Villa Liesl