Home » Accommodaties » Vakantiehuis De Vossehoeck
Callantsoog,
 nederland

Vakantiehuis De Vossehoeck

Vakantiehuis De Vossehoeck is een rustiek vakantiehuis voor 6 personen en ligt dichtbij het strand. Deze romantische vakantiewoning is gelegen op een geweldige locatie, dichtbij het centrum van Callantsoog en is ideaal om je vakantie door te brengen. Op een rustige plek en buiten de drukte van het dorp gelegen en toch een perfecte uitvalsbasis voor diverse activiteiten.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Dichtbij het strand
  • Huisdieren toegestaan

Heerlijk landelijk…

Vakantiehuis De Vossehoeck ligt net buiten het dorp Callantsoog aan de achterzijde van een karakteristieke hoeve. De landelijke sfeer van de omgeving komt terug in de inrichting van het huis. Houten balken, gezellige lampen en warme kleuren zorgen voor een persoonlijk geheel.

De verbinding van woon- en eetkamer zorgt voor dynamiek in de woning. Terwijl je een spelletje aan de keukentafel speelt, zit de ander met een goed boek op de bank.

Vakantiehuis De Vossehoeck beschikt over een beschutte tuin met terras en in slechts tien minuten wandel je naar het strand en het centrum.

Een echte aanrader is de veerboot naar Texel. Op Texel kun je naast prachtige wandel- en fietsroutes afleggen, ook de zeehonden bij Ecomare gaan bekijken.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk