Home » Accommodaties » Vakantiehuis Durbuy Suites
Durbuy,
 belgie

Vakantiehuis Durbuy Suites

Vakantiehuis Durbuy Suites is een luxe vakantiehuis voor 12 personen in het pittoreske Durbuy (Ardennen) in België. Dit fantastische vakantiehuis straalt een warme sfeer uit, waardoor het de ideale plek is voor familievakanties of vriendenuitstapjes. En vergeet vooral het binnen zwembad, de sauna en whirlpool niet.

  • 12 personen
  • 6 slaapkamers
  • 6 badkamers
  • Binnen zwembad, sauna & whirlpool
  • Huisdieren niet toegestaan

Alleen maar luxe...

Vakantiehuis Durbuy Suites ligt op 2,5 km van het centrum van Durbuy, op 49 km van Congrespaleis van Luik, op 50 km van Plopsa Coo en 10 km van Station Barvaux.

Deze prachtige villa is uitermate geschikt voor 2 gezinnen die met elkaar willen genieten van de een privézwembad, de heerlijke tuin met barbecue en de panorama sauna met whirlpool.

Vakantiehuis Durbuy Suites ligt in het centrum van alle mogelijke activiteiten en bezienswaardigheden in de Ardennen. Zo is het historische centrum van Durbuy net of je terug in de tijd gaat. Hier geniet je van de smalle straatjes, de 17e-eeuwse huizen, veel goede restaurants en leuke winkels.

Vergeet ook niet het Château de Durbuy te bezoeken wat je vindt in het centrum van de stad.

En je kunt je hartje helemaal ophalen aan de fantastische wandelingen en geweldige fietsroutes. Hier hoef je je geen moment te vervelen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk