Home » Accommodaties » Vakantiehuis Groeneweg
Wissenkerke,
 nederland

Vakantiehuis Groeneweg

Vakantiehuis Groeneweg is een romantisch en luxe vakantiehuis voor 6 personen en ligt direct aan de inlagen van Nationaalpark Oosterschelde met een strandje aan de Oosterschelde. Het gezellige vakantiehuis biedt een panoramisch uitzicht over de Noord-Bevelandse polder, dat in elk jaargetijde prachtig is om van te genieten.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Dichtbij het Veerse Meer én het strand
  • Huisdieren toegestaan

Alleen maar genieten…

Vanuit Vakantiehuis Groeneweg sta je binnen 5 autominuten aan de oevers van het Veerse Meer en de Banjaard met het schoonste strand van Nederland.

Ook de vele fietspaden over het eiland langs de kustlijn, bieden volop mogelijkheden om van de mooiste uitzichten te genieten.

Voor Vakantiehuis Groeneweg ligt een prachtige siertuin met terras, waar een comfortabele tuinset voor je klaar staat. Aan de zijkant van de woning ligt een overdekt terras met een tuinberging voor je fietsen.

Achter de woning ligt een fraai gazon voor de kinderen om te spelen. Op diverse terrassen rond de woning kun je na een dag fietsen heerlijk nagenieten met een drankje van het uitzicht over de polder. En je huisdier is hier van harte welkom.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk