Home » Accommodaties » Vakantiehuis Les Issambres 1775
Les Issambres,
 frankrijk

Vakantiehuis Les Issambres 1775

Vakantiehuis Les Issambres 1775 is een zeer exclusieve villa in Les Issambres voor 6 personen met airco en een zwembad van 12 x 6 meter. De mooie moderne villa met een luxe inrichting straalt een sfeer van ongedwongen luxe en stijlvolle architectuur uit. Zo wel binnen als buiten is het een genot om te verblijven.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Groot zwembad (12 x 6)
  • Airconditioning
  • Huisdieren niet toegestaan

Vakantie vieren in luxe…

Vakantiehuis Les Issambres 1775 is een super luxe villa met een groot zwembad (12 x 6 m), een luxe lounge-set en ligbedden en een overdekt terras met tuintafel. Dit is er een voor de liefhebbers; luxe, comfort en een geweldig uitzicht.

Les Issambres ligt ongeveer 12 km ten zuiden van Fréjus en ongeveer 20 km ten noorden van Saint Tropez.

Het is een echte familiebadplaats aan de Middellandse zee met een typische flora en fauna afkomstig van de Mediterranee. De boulevard van dit gezellige dorp strekt zich uit over een lengte van ca. 8 kilometer langs de kust. Hieraan zijn dan ook de vele zandstranden te vinden, afgewisseld met rotspartijen.

Vakantiehuis Les Issambres 1775 is een modern en sfeervol vakantiehuis wat niet geschikt is voor kleine kinderen maar zeker voor families met grotere kinderen of vriendenstellen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk