Home » Accommodaties » Vakantiehuis Luxe Beveland
Colijnsplaat,
 nederland

Vakantiehuis Luxe Beveland

Vakantiehuis Luxe Beveland is een luxe en stijlvol vakantiehuis voor 12 personen. Hier kun je genieten van een binnenzwembad, whirlpool, sauna en sunshower. Dit luxe vakantiehuis heeft een prachtige ligging aan de rand van het Zeeuwse Colijnsplaat, aan de voet van de Zeelandbrug en Nationaal Park De Oosterschelde en ligt op een klein parkje.

  • 12 personen
  • 6 slaapkamers
  • 6 badkamers
  • Binnen zwembad, sauna, sunshower & whirlpool
  • Huisdieren toegestaan

Zoveel extra luxe….

Vakantiehuis Luxe Beveland straalt rust, ruimte, luxe en een historische setting uit. Het prachtige vakantiehuis is stijlvol ingericht, waarbij veel gebruik is gemaakt van warme natuurtinten.

Vakantiehuis Luxe Beveland heeft een binnenzwembad, whirlpool, sauna en sunshower. Je hoeft dus eigenlijk de deur niet meer uit, maar de mooie omgeving lonkt toch ook.

Met name de plaatsen Zierikzee, Veere, Goes, Middelburg en Vlissingen zijn uitstekend met de auto of fiets te bereiken. Bezoek vooral ook het historische Veere, waar pakhuizen en mooie straatjes herinneren aan de gouden tijden. Of maak een uitstapje naar Middelburg, de stad met een rijke geschiedenis en leuke pleintjes.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk