Home » Accommodaties » Vakantiehuis Mas d’Ourbise Penan
Fargues-sur-Ourbise,
 frankrijk

Vakantiehuis Mas d'Ourbise Penan

Vakantiehuis Mas d’Ourbise Penan is een magistraal mooi vakantiehuis voor 12 personen in een prachtige omgeving met privé zwembad. Dit heerlijke landhuis ligt niet ver van Casteljaloux, het is heerlijk rustig gelegen maar toch overal vlak bij.

  • 12 personen
  • 5 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Privé zwembad
  • Huisdieren toegestaan

Zoveel te zien…

De wondermooie stad Bordeaux met de langste winkelstraat van Europa, de duinen van Arcachon, de Mont de Marsan waar 3 rivieren samenkomen en de pijnbomen wouden van Les Landes en dan hebben we het nog niet over de vele dorpjes met festivals en de vele markten.

Vakantiehuis Mas d’Ourbise Penan zal je verbazen, want de jarenlange renovatie heeft zijn resultaat opgeleverd. Er is gebruik gemaakt van authentieke materialen en de sfeer en het karakter van het huis zijn goed behouden.

Er is een royaal zwembad met terrassen er omheen maar het mooiste is een overdekt terras van wel 60m2, met BBQ, tuinmeubels en luie ligstoelen.

Je zult je hier geen moment vervelen in Vakantiehuis Mas d’Ourbise Penan maar ga ook eens lekker wandelen of fietsen of geniet van de prachtige rustieke omgeving en laat het op je neerkomen. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk