Home » Accommodaties » Vakantiehuis Mountain Chalet Esttes
Kreischberg,
 oostenrijk

Vakantiehuis Mountain Chalet Esttes

Vakantiehuis Mountain Chalet Esttes is een modern en verrassend ruime chalet voor 6 personen en ligt in de directe omgeving van het skigebied Kreischberg in een nieuw en modern alpencomplex. Je loopt te voet naar het centrum van St. Lorenzen en naar de skiliften en pistes.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Dichtbij skipiste
  • Huisdieren niet toegestaan

Skipistes op loopafstand...

Tijdens je vakantie in Vakantiehuis Mountain Chalet Esttes in de winter staat een prachtig en sneeuwzeker familieskigebied met meer dan 40 kilometer aan pistes tot je beschikking, evenals 14 liften en een funpark.

Voor langlaufers en winterwandelaars zijn hier natuurlijk ook talloze mogelijkheden, zo is Rodelen hier ook mogelijk. De nieuwe 10-persoons gondelbaan in Kreischberg geeft je de garantie dat je niet in ellenlange wachtrijen hoeft te staan om de berg op te gaan.

Maar verblijf je liever in de zomer in Vakantiehuis Mountain Chalet Esttes dan kun je wandelen in de bergen of fietsen op het prachtige Mur-fietspad. De natuur in de regio is kleurrijk met groene bergen en blauwe meren, en het aanbod is net zo kleurrijk.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk