Home » Accommodaties » Vakantiehuis Orgnac
Goudargues,
 frankrijk

Vakantiehuis Orgnac

Vakantiehuis Orgnac ligt op een een goed verborgen plek in het bos van Valbonne (Languedoc-Roussillon) op een kleinschalig vakantiepark dat garant staat voor een heerlijke vakantie. Dit vakantiehuis is voor 6 personen en is smaakvol, luxe en tot in detail ingericht. Het heeft een groot (overdekt) terras met een adembenemend uitzicht.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Op een kleinschalig domein
  • Gezamenlijk zwembad
  • Huisdieren niet toegestaan

Prachtige plek, prachtig huis…

Vakantiehuis Orgnac is 1 van de 8 luxe huizen die gebouwd is met stenen van de ruïnes van oude gebouwen die in het verleden behoorde tot boerenfamilies. De prachtige vakantiehuizen zijn terrasvormig gebouwd op verschillende niveaus en zijn allemaal verschillend ingericht.

Tot een paar jaar terug was deze plek verlaten en stonden er alleen vervallen huizen. Na een grondige restauratie van maar liefst 7 jaar is Domaine la Vallée sur Cèze geworden tot wat het nu is: een vakantiedomein voor liefhebbers van rust, natuur, comfort en ontspanning.

Vakantiehuis Orgnac ligt tussen de Provence en de Ardèche in en heeft hierdoor heel veel zonne-uren. En er is in de omgeving zoveel moois te zien, denk aan la Roque sur Cèze, het middeleeuwse stadje Uzès, l’Aven d’Orgnac, de historische Pont du Gard en Avignon.

1 ding is zeker; hier hoef je je geen moment te vervelen.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland