Home » Accommodaties » Vakantiehuis The Old Cottage
Volkel,
 nederland

Vakantiehuis The Old Cottage

Vakantiehuis The Old Cottage is een prachtige vakantiewoning voor 4 personen in een chique Engelse stijl. De voormalige hooimijt is op professionele wijze omgebouwd tot een prachtige vakantiewoning met authentieke details, zoals de mooie luikjes & de grote balken.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Sauna
  • Romantisch & authentiek
  • Huisdieren niet toegestaan

Knus met brocante…..

Vakantiehuis The Old Cottage is een uniek vakantiehuis waar je binnen een geheel oude Engelse stijl aantreft, gecombineerd met het hedendaagse comfort. De woning beschikt zelfs over een “bruidssuite” met een prachtig eigen ligbad.

Een beschut privé terras en de royale tuin maken het geheel af. In deze landelijke omgeving geniet je van de rust en ruimte. Vanuit hier zijn gemakkelijk vele wandel- en fietstochten te ondernemen door de landelijke omgeving. Bijzonder aan te bevelen is de Maashorst, in dit unieke natuurgebied komt dankzij aardbreuken grondwater aan de oppervlakte wat zorgt voor een bijzondere natuur.

Vakantiehuis The Old Cottage ligt vlakbij Uden waar je enkele leuke restaurants en winkels vindt. Of bezoek Grave, een oud stadje aan de Maas. Ben je gek van jachtvliegtuigen, vliegbasis Volkel ligt vlakbij. Maar wees gerust, ze oefenen niet ‘s avonds en in het weekend, dus je hebt er geen overlast van.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk

Sainte Maxime,

frankrijk