Home » Accommodaties » Vakantievilla Mas d’Alex
Saint Remy de Provence,
 frankrijk

Vakantievilla Mas d'Alex

Vakantievilla Mas d’Alex is een luxe vakantiehuis met zwembad voor 10 personen op slechts 2 km van Saint Remy de Provence in Zuid-Frankrijk. Deze fantastische plek is speciaal voor de liefhebbers van luxe & rust, in een omgeving waar genoeg te beleven is. Met een enorme tuin van 13.500 m² met olijfbomen en lavendelvelden, een groot zwembad om baantjes te trekken en een heerlijke airco ontbreekt het je aan niets.

  • 10 personen
  • 5 slaapkamers
  • 4 badkamers
  • Privé zwembad
  • Honden in overleg

In een prachtige omgeving...

Vakantievilla Mas d’Alex ligt op 5 minuten rijden van de toeristische trekpleister Saint Remy de Provence. Het is een feest om de wekelijkse markt te bezoeken of de vele cafés, restaurants, boetieks en kunstgalerijen.

Verder zijn de archeologische plaats Glanum, Baux de Provence, Arles en Avignon ook absoluut plaatsen die je gezien moet hebben. Het was Vincent van Gogh die in deze omgeving leefde en inspiratie op deed voor zijn kunstwerken.

Samengevat is Vakantievilla Mas d’Alex een hele fijne plek om vakantie te vieren waarin je wordt omringd met olijfbomen, cipressen, platanen en Provençaalse geuren.

En dit vakantiehuis is ook heel erg geschikt om met 2 gezinnen in te verblijven, wat houdt je tegen? :-)

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland