Home » Accommodaties » Valo Ice Cube Villa
Saariselkä,
 finland

Valo Ice Cube Villa

De luxe VALO Ice Cube Villa is een modern en luxe vakantiehuis voor 6 volwassenen en 4 kinderen in Fins Lapland op 250 kilometer boven de poolcirkel. Vanuit deze prachtige villa heb je een fenomenaal uitzicht op het grootste nationaal park Urho Kekkonen. En deze unieke accommodatie ligt midden in het Saariselkä Ski & Sport Resort, het meest noordelijke skigebied van Europa.

  • 6 volwassenen en 4 kinderen
  • 5 slaap-woonkamers
  • 4 badkamers
  • Whirlpool & Finse sauna
  • In het Saariselkä Ski & Sport Resort
  • Huisdieren niet toegestaan

Maak je dromen waar…

Vanuit de VALO Ice Cube Villa kijk je over de boomtoppen van het grootste nationale park van Finland. Door de enorme raampartijen in de villa heb je zowel in de zomer als in de winter het gevoel dat je midden in de natuur zit.

De luxe villa heeft een slaapkamer met een verwarmd glazen venster, waar je al liggend in je bed het Noorderlicht kunt zien. Je hoeft er niet voor naar buiten, gewoon vanuit je eigen vakantiehuis, hoe fantastisch is dat?

Tijdens je verblijf in de winter in de VALO Ice Cube Villa zijn er voldoende activiteiten te doen. Je kunt skiën, langlaufen, een onvergetelijke huskytocht maken of een rit op een sneeuwscooter.

Ook de zomer in Lapland is bijzonder; prachtige wandelingen maken, mountainbiken of zwemmen in de fantastische meren. En de middernachtzon gaat in de zomer niet onder waardoor de zon de hele dag schijnt. Allemaal zo ontzettend bijzonder!

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Les Issambres,

frankrijk