Home » Accommodaties » Villa Duindroom
Midsland aan Zee,
 nederland

Villa Duindroom

Villa Duindroom is een luxe villa voor 6 personen op Terschelling. Dit vakantiehuis ligt in de duinen gelegen op 150 meter afstand van het strand. Geniet van een droomvakantie in deze mooie vakantievilla in de duinen van Midsland aan Zee. De villa is omgeven door duinen en heeft uitzicht op een eigen duinvallei.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • 150 meter vanaf het strand
  • Huisdieren niet toegestaan

Midden in de duinen…

Villa Duindroom is een gezellige villa met een riet gedekt dak. Dit prachtige vakantiehuis heeft een ruime zithoek met een gezellige openhaard en een open keuken, die van alle gemakken en comfort is voorzien.

Dit is zo’n keuken waar je gezamenlijk een heerlijke maaltijd kunt bereiden om vervolgens met zijn allen aan de lange eettafel te dineren.

Vanuit Villa Duindroom heb je een fantastisch uitzicht en met het geluid van de zee op de achtergrond kun je helemaal tot rust komen. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en op avontuur uit gaan in deze unieke omgeving.

Terschelling is dan ook niet voor niets een schitterend eiland met bos, duinen en water. Je kunt hier kilometers lang fietsen, de leuke dorpen bezoeken en genieten van zee en strand.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland