Home » Accommodaties » Villa Ghislaine
Saint-Tropez,
 frankrijk

Villa Ghislaine

Villa Ghislaine is een moderne en luxe vakantievilla voor 12 personen met zwembad en whirlpool op slechts 5 minuten van Saint Tropez én het strand. Dit luxe vakantiehuis is voor de liefhebber van de Côte d’Azur met een moderne ruime woonkamer met fraaie design meubels en een lichte moderne inrichting.

  • 12 personen
  • 6 slaapkamers
  • 6 badkamers
  • Dichtbij strand
  • Whirlpool & zwembad
  • Huisdieren niet toegestaan

Voor de liefhebber…

Wil je het mondaine leven van Saint Tropez ontdekken? Dat kan in Villa Ghislaine op slechts 5 minuten afstand van het centrum én de stranden.

Saint Tropez is sinds de jaren 50 een trefpunt van de vele kunstenaars en de beau monde. In de haven liggen vaak prachtige jachten en motorboten aangemeerd en aan de kades vind je gezellige terrasjes en restaurants.

Langs de oude toren, aan het einde van de haven, loopt een prachtig pad langs de oude wijk La Ponche. Op dinsdag en zaterdag is er op de Place de Lices de beroemde Provençaalse markt. Ook is er elke ochtend op het schilderachtige Place aux Herbes bij de haven een groente-, fruit- en vismarkt.

Heb je even genoeg van Villa Ghislaine en wil je de stranden bezoeken dan is er volop keuze. Je hebt er publieke stranden en privéstranden waar je een bedje kunt huren en heerlijk kunt lunchen bij één van de vele strandclubs die plage Pampleonne te bieden heeft.

Saint Tropez en zijn prachtige omgeving heeft zoveel moois dat er hier geen plaats is om het allemaal te beschrijven. Maar geloof me, het is absoluut de moeite waard.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland