Home » Accommodaties » Villa Super VIP 4
Ouddorp,
 nederland

Villa Super VIP 4

De Villa Super VIP 4 is een luxe villa voor 4 personen met prachtig uitzicht op het landschap van het resort, de baai en/of op het Grevelingenmeer. Dit is dé perfecte plek om volledig tot rust te komen en te genieten van ruimte en luxe.

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Terras met uitzicht op de duinen en/of het water
  • Direct aan het Grevelingenmeer
  • Huisdieren in overleg

Duurzaam opgezet…

Villa Super VIP 4 is een bijzonder luxe vakantiehuis en is gelegen in het prachtige natuurgebied ‘De Punt’, direct aan het Grevelingenmeer.

Deze luxe villa is ook echt weer zo’n echt voorbeeld van “uniek op vakantiepark” gelegen op Beach Resort Punt West, welke gesitueerd is aan de kust van Ouddorp. Dit gebied kenmerkt zich als uiteenlopend; van stranden tot bossen en van duinen tot weilanden.

De omgeving leent zich voor prachtige strandwandelingen en fietstochten. Bovendien ligt Zeeland erg dichtbij, hier kun je leuke uitstapjes ondernemen en de pittoreske Zeeuwse steden kunt ontdekken.

In Villa Super VIP 4 kun je ook volledig tot rust komen. Dit heerlijke vakantiehuis past goed in de groene omgeving dankzij het gebruik van natuurlijke materialen.

Hernieuwbare energie en plantaardige daken zijn slechts enkele voorbeelden van ecologische praktijken die kenmerkend zijn voor de duurzaamheid van Punt-West op lange termijn.

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Arnemuiden,

nederland