Home » Accommodaties » Watervilla Byron 6
Kamperland,
 nederland

Watervilla Byron 6

Watervilla Byron 6 is een prachtige, luxe villa voor 6 personen gelegen aan het water. De ligging aan het water, de vele bomen en planten en de romantische Engelse stijl maken Roompot Domein Het Camperveer tot een bijzondere en rustgevende plek voor je vakantie. Vanaf de rand van het Veerse Meer heb je prachtig uitzicht op het historische stadje Veere.

  • 6 personen
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Overdekt terras met uitzicht op Veerse Meer
  • Eventueel met sauna te boeken
  • Huisdieren toegestaan

Zeeuwse lekkernijen…

Watervilla Byron 6 ligt aan het Veerse Meer met in de hoek uitzicht op het historisch stadje Veere. Ooit een machtige handelsstad, nu vooral een sfeervolle must see voor een gezellig dagje uit.

Dwaal via smalle steegjes, langs monumenten richting de haven om uiteindelijk neer te strijken op een van de gezellige terrasjes die Veere rijk is. Hier geniet je van lokale Zeeuwse lekkernijen als oesters en Oosterschelde kreeft en natuurlijk een goed glas wijn.

Terwijl de zon zakt, denk je tijdens je verblijf in Watervilla Byron 6 aan wat de dag van morgen zal brengen…wordt het een ontspannen boottocht langs de ongerepte, onbewoonde eilandjes in het Veerse Meer?

Of pak je je zwemspullen en de fiets voor een relaxed dagje op het schoonste strand van Nederland?

♥ Ontdek, bewonder & geniet ♥

Jouw
unieke
overnachting boeken?
Nieuw
bij Villapparte

Sainte Maxime,

frankrijk