10 Knusse vakantiehuisjes voor 2 personen

leestijd: 5 minuten

Een romantisch vakantiehuisje voor 2 personen: dat klinkt toch écht als muziek in de oren. We hebben allemaal eens behoefte aan een intieme ontsnapping aan de dagelijkse drukte. Wat is er nu beter dan het delen van een idyllisch vakantiehuisje met die speciale persoon? Bij Villaparte hebben we zorgvuldig een lijst samengesteld met knusse vakantiehuisjes voor een onvergetelijk verblijf. Laat je inspireren!

Met zijn tweeën er tussenuit in een romantisch vakantiehuis

De charme van een romantisch vakantiehuisje voor twee personen is perfect om even de hectiek achter te laten en volle aandacht aan elkaar te geven. Samen genieten van kostbare momenten, omringd door de knusse warmte van een stijlvol ingericht interieur in een luxe lodge of een gezellige cottage.

Romantiek en rust in je knusse vakantiehuisje

Of jullie nu op zoek zijn naar een villa in de bergen, een charmant huisje aan de kust of een vakantiehuisje in het midden van de natuur: bij Villaparte hebben we een geschikt vakantiehuis voor elk stel! Bekijk onze 10 favorieten.

Wellness Lodge 2

Laat je verwennen in deze luxe wellness lodge voor twee personen. Je kan er samen vertoeven in de sauna of in de whirlpool. Trek de natuur in en ontdek het Vakantiepark Hof van Salland met al zijn activiteiten. Wist je trouwens dat Hof van Salland is uitgeroepen tot Beste Vakantiepark van Nederland?

Vakantiehuis
De Kustwachttoren

Een unieke locatie voor een weekendje weg: deze oude kustwachttoren biedt een vrij uitzicht over land en over zee. In de directe omgeving bevinden zich verschillende restaurants, en na een ontspannende strandwandeling is het aangenaam om te genieten in een nabijgelegen strandtentje.

Vakantiehuis Gîte La Folie

Een tripje naar een gezellige cottage in Frankrijk: romantischer kan het bijna niet worden. Dit vakantiehuisje biedt zicht op het golvend landschap van Saint-Maurin én in het privé zwembad kun je heerlijk ontspannen. Genieten!

Vakantiehuis Searose

Gelegen in de nabijheid van de duinen, nodigt Vakantiehuis Searose uit tot wandel- en fietstochten om de regio te verkennen. Het strand is op korte afstand bereikbaar voor een dagje uitwaaien. 

Al jouw benodigdheden zijn binnen handbereik, want zowel Noordwijkerhout als Noordwijk liggen in de buurt en bieden alles wat je nodig hebt. Perfect voor een ontspannen en veelzijdige vakantie!

Natuurhuisje Moncarapacho

In het hart van de Algarve, in het zuiden van Portugal, bevindt zich Natuurhuisje Moncarapacho: een authentieke quinta voor twee personen. Het ligt op minder dan 7 kilometer rijden van het prachtige Fuseta strand. Ideaal voor een dagje zonnebaden, dus!

Lodge Outdoor Suite 2

Even lekker de natuur in? In deze lodge, een luxe Tiny House, ligt midden tussen heide en bos en dichtbij het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het is dus ideaal om even écht te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. 

Natuurhuisje Westerheide

Natuurhuisje Westerheide, met zijn charmante inrichting en luxe bed van natuurlijke materialen, belooft een knusse vakantie-ervaring. De openslaande deuren en de sfeerverlichting dragen bij aan de ontspannen sfeer, terwijl de infraroodcabine buiten het vakantiegevoel versterkt. Het huisje is gelegen vlakbij het centrum van Laren waar je gezellig kunt vertoeven op de verschillende terrasjes. 

Tiny House 2 – Hooge Veluwe

Knus genieten doe je in deze Tiny House, gelegen in de Hooge Veluwe. Dit vakantiehuisje voor 2 personen is perfect om het Nationale Park de Hoge Veluwe te bezoeken voor lange wandelingen. In de avond kun je lekker bijkomen in de hottub én in complete rust!

ÖÖD Suite – Spiegellodge

Het mooie Duitsland: daar wil je naartoe met zijn twee! Deze Spiegellodge is een prachtig vakantiehuisje, ideaal voor een weekendje weg met je partner. Een sfeervolle, lichte plek in het midden van de natuur op het Park Wilsumer Berge. Jouw verblijf wordt niet alleen gekenmerkt door de exclusieve ervaring in de ÖÖD Suite, maar ook door de onbeperkte mogelijkheden voor ontspanning en plezier op het park.

Vakantiehuis Het Kleine Kerkje

Dit charmante vakantiehuisje combineert het authentieke karakter van een klein kerkje met het hedendaagse comfort. Het vakantiehuisje is met veel stijl en romantiek ingericht en beschikt over een terras met mooi uitzicht over weilanden. In de buurt is er ook voldoende te ontdekken: genieten maar!

Vakantiehuis voor 2 personen huren

Een romantisch vakantieverblijf biedt de ideale setting voor quality time met je partner, weg van de alledaagse drukte. Bij Villaparte vind je tal van mogelijkheden om een onvergetelijke vakantie voor twee te beleven: gewoon in Nederland of lekker in het buitenland! Bekijk onze website voor alle opties om een vakantiehuisje voor twee te huren. 

delen op jouw socials