10 Luxe vakantiehuizen op de Veluwe

leestijd: 5 minuten

Zoek de natuur op in een vakantiehuisje op de Veluwe. Een echt vakantieoord voor wandelaars, lopers of mensen die op zoek zijn naar complete rust en natuur. 

Geniet van de prachtige natuur op de Veluwe

Wist je dat de Veluwe één van de grootste natuurgebieden is in Nederland? Met uitgestrekte bossen en verschillende heidevelden biedt dit gebied een diverse omgeving voor natuurliefhebbers en avonturiers. Je ontdekt er verscheidene wandel- en fietsroutes die je door de mooie omgeving van de Veluwe leiden!

Wat is er te doen op de Veluwe?

Naast het ontdekken van de mooie natuur, zijn er allerlei activiteiten te beleven en mooie plaatsen te bezoeken. In de verschillende horecagelegenheden vind je echte streekproducten die je ter plaatse kan proeven of kunt meenemen naar huis. Voor de avonturiers biedt de Veluwe vele mogelijkheden, zoals mountainbiken over ruige paden of een kanotocht.

Ervaar rust en ruimte op de Veluwe in een luxe vakantiehuis

Na een dag vol avontuur is er niets beter dan ontspannen en genieten in een vakantiehuis op de Veluwe! Bij Villaparte bieden we verschillende leuke natuurhuisjes aan die perfect aansluiten op jouw vakantie! Ontdek onze 10 favorieten.

1. Modus 4 – Bad Hoophuizen

Een luxe vakantiehuis aan het Veluwemeer. Het huisje is gelegen op het knusse vakantiepark EuroParcs Bad Hoophuizen. Deze moderne en uiterst comfortabele woning verwelkomt je met zijn trendy design en overvloedige lichtinval, waardoor je het liefst nooit meer zou willen vertrekken! Het park biedt tal van activiteiten: zo kun je gaan wandelen, surfen of een bootje varen op het Veluwemeer. 

2. Tiny House 2 –                    Hooge Veluwe

Een tiny house voor twee personen: een perfect vakantiehuisje op de Veluwe om met zijn tweeën weg te gaan. De charmante Tiny Houses van EuroParcs de Hooge Veluwe bevinden zich pal tegenover de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe en vlakbij Arnhem. Deze unieke ligging biedt de perfecte gelegenheid om natuur en stadsleven te combineren!

3. NOYR – Tiny House

Het vakantiehuisje NOYR ligt aan de bosrand. Je wordt één met de natuur in dit Tiny House dankzij de grote ramen. Een weekendje weg met z’n twee? Dan is dit vakantiehuisje in de Veluwe echt wat je nodig hebt. Je kunt een bezoekje brengen aan het stadje Elburg of een lange wandeling maken bij de Zandenplas of Elspeetse heide. Echt genieten!

4. Tiny House 4 – de Zanding

Een vakantiehuisje huren in de Veluwe met z’n vier? Dan is dit tiny house precies wat je zoekt. Je hebt direct toegang tot een sfeervolle openlucht binnenplaats waar je kunt relaxen in loungebanken, ontspannende hangmatten. Daarna lekker genieten van een gezellige barbecue en een gedeelde hottub. Er zijn verschillende mogelijkheden om een heerlijke vakantie te hebben: een lange wandeling op de Veluwe, een bezoek aan het dorpje Otterlo of een heerlijke fietstocht.

5. Modus Wellness 2 –            Bad Hoophuizen

Dit vakantiehuisje in de Veluwe biedt een oase van rust. Je wordt verwelkomd met grote ramen waardoor natuurlijk licht naar binnen stroomt. In de woonkamer zorgt een knapperende kachel voor een gezellige sfeer, terwijl de badkamer pronkt met een ruime douche en een verkwikkende sauna. De Modus Wellness 2 op EuroParcs Bad Hoophuizen, tussen Harderwijk en Nunspeet aan het Veluwemeer, biedt een perfecte vakantie!

6. Natuurhuisje Hutje op de Veluwe

Dit unieke vakantiehuis is perfect geschikt voor een familie- of vriendenweekend. Natuurhuisje Hutje op de Veluwe is gelegen in het bos van Wissel op een privé bosperceel van 2100 m². Het is de perfecte uitvalsbasis om volledig te genieten van elkaar en van de rust. ‘s Avonds kun je lekker buiten eten met de buitenhaard aan. Heerlijk!

7. Buitenhuis 4 – de Zanding

Op EuroParcs de Zanding vind je dit heerlijke vakantiehuis voor 4 personen. Het vakantiehuisje is gelegen aan de rand van de Veluwe, wat je directe toegang biedt tot heerlijke wandel- en fietsroutes midden in de bossen.

8. Natuurhuisje Vrijrijck              – Ermelo

Een familieweekend in de natuur: heerlijk ontspannen en genieten van elkaar. Op een kleinschalig vakantiepark vind je dit vakantiehuis terug, geschikt voor 16 personen. Omdat het huis gelegen is midden in de bossen, biedt het de mogelijkheid om de natuur te ontdekken tijdens wandelingen of fietstochten.

9. Natuurhuisje Wekerom

Vlakbij Nationaal Park de Hoge Veluwe vind je natuurhuisje Wekerom. Het biedt een leuke mix van natuur en cultuur: je maakt er lange wandelingen of ontspannende fietstochten, maar je kunt ook kiezen voor een dagje vol cultuur bij de Ijzertijd Boerderij.
‘s Avonds kun je lekker bijkomen op het ruime terras en de bosrijke omgeving. Een onvergetelijke vakantie!

10. Lodge Outdoor Suite 2

Ga voor een relaxte vakantie in dit luxe vakantiehuisje in de Veluwe. De lodge biedt een ruim uitzicht over heide en bossen dankzij de grote raampartijen. Het is een bijzondere vakantiewoning dankzij tal van innovatieve functies. Met behulp van de Cuber-applicatie kun je de Sonos-geluidsinstallatie, airconditioning en zonneschermen bedienen. Volledig tot rust komen? Dat is geen probleem!

Luxe vakantiehuisje op de Veluwe boeken

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en geniet van een luxueus verblijf te midden van de prachtige natuur van de Veluwe. Een natuurhuisje biedt de perfecte gelegenheid om echt even te ontsnappen. Boek nu een luxe vakantiehuisje op de Veluwe en trakteer jezelf op een onvergetelijke ervaring. Ontdek al onze luxe vakantiehuisjes!

delen op jouw socials