10 Luxe vakantiehuizen voor groepen vanaf 14 personen

leestijd: 5 minuten

Zoek je naar de perfecte vakantiebestemming voor een grote groep van 14 personen of meer? Dan ben je bij Villaparte aan het juiste adres! We hebben verschillende luxe vakantiehuizen beschikbaar, perfect voor grote groepen. Denk aan grote villa’s met mooie uitzichten of landelijke huizen midden in de natuur. Laat je inspireren!

Luxe vakantiehuizen voor families, vriendengroepen en vrijgezellenfeesten

Bij Villaparte hebben we een selectie samengesteld van de meest exclusieve vakantiehuizen die aan alle wensen voldoen. Een leuke familiereünie, een vrijgezellenweekend of een gezellige vrienden vakantie: het kan allemaal met een luxe vakantievilla van Villaparte. Ontdek hier enkele van de meest adembenemende vakantievilla’s die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van grote groepen te voldoen.

Op vakantie met een grote groep in een ruime vakantievilla

Een ruime vakantievilla is de perfecte oplossing om met een grote groep te genieten van een vakantie. Met grote woonvertrekken, een overvloed aan slaapkamers en een scala aan voorzieningen, beloven deze exclusieve vakantiehuizen een onvergetelijk verblijf vol comfort en stijl. Bekijk onze 10 favorieten!

1. Vakantiehuis                            La Grande Maison Douce

In Nederland vind je een ruime woonboerderij voor maximaal 16 personen! Met een whirlpool, binnenzwembad en sauna is het extra genieten in deze woning. Ontdek samen de omgeving: zowel Breda als de Efteling liggen op maar een halfuurtje rijden van deze villa. In de avond lekker genieten van een drankje in de romantische woonkamer!

2. Vakantiehuis                Landgut Detershagen XL

Het huis beschikt over drie volledig uitgeruste appartementen, elk met een eigen keuken en badkamer met inloopdouche. Buiten kunnen gasten genieten van de aanwezigheid van pony’s in de tuin en een grote openbare speeltuin naast het terrein, waardoor het een perfecte vakantiebestemming is voor families.

3. Chalet Lodge of Joy

Een weekje skiën in Oostenrijk? Ontdek dan deze luxe lodge! Het skigebied is vlakbij, waardoor een dagje skiën lekker makkelijk wordt. Met twee sauna’s en een zwembad bij het huisje, kun je in de avond lekker bijkomen na een dagje wintersport!

4. Vakantiehuis Casa Familia

Dit vakantiehuis in Nederland heeft zijn naam niet gestolen: het is perfect geschikt voor een echte familievakantie. De villa ligt op een rustig vakantiepark in Zeeland en lekker dicht bij het strand! Met een ruim terras en een grote tuin kun je maximaal buiten genieten.

5. Villa Polderduin

Een unieke woning midden in de natuur: heerlijk! Villa Polderduin ligt in Zeeland en is geschikt voor 14 personen. Met een ruim terras met BBQ en zicht op uitgestrekte groene landschappen, is dit huis perfect om een weekje weg te gaan.

6. Vakantiehuis Olive Tree

Deze mooie villa “Olive Tree” is een modern en luxe 14 persoons vakantiehuis, gelegen in het charmante oude centrum van Bullay, Duitsland, vlak bij de schilderachtige Moezel. Het huis combineert een eigentijdse inrichting naadloos met de historische charme van het gebouw. Trek eropuit en ontdek het mooie Duitsland!

7. Carrehoeve A Gen Beuke

Deze luxueuze woning is een droomhuis voor 20 personen, gelegen op een prachtige locatie met uitzicht op het Geuldal. Dit unieke vakantieverblijf beschikt over een binnenzwembad en is omgetoverd tot een ruime groepsvilla. Met 5 slaapkamers, elk voorzien van een badkamer met whirlpool, biedt deze villa een ontspannen ervaring. Echt genieten!

8. Natuurhuisje                  Vrijrijck – Ermelo

Midden in de natuur vind je dit natuurhuis terug. Met een prachtige tuin en infrarood sauna kun je hier heerlijk genieten met de familie of een grote groep vrienden. Tijdens een wandel- of fietstocht kun je verschillende dieren spotten zoals herten of reeën.

9. Witte Villa

De Witte Villa biedt niet alleen een accommodatie, maar een complete ervaring. Met een ruime woonkamer van meer dan 85m2, een uitgebreide professionele keuken, luxe slaapkamers, een zwembad met sauna en een toplocatie, wordt je verblijf een onvergetelijke ervaring!
‘s Avonds kun je lekker bijkomen op het ruime terras en de bosrijke omgeving. Een onvergetelijke vakantie!

10. Château Saint Gervais

Het prachtige Château Saint Gervais kan tot 19 gasten verwelkomen. Deze schitterende residentie biedt alles voor een memorabel weekend: een tennisbaan, biljarttafel, tafelvoetbal en een ruim terras met BBQ om heerlijk te ontspannen. Verken de omgeving met de mooie stranden van Deauville op slechts 30 km afstand.

Luxe groepsaccommodaties vanaf 14 personen in Europa

Geniet van uitgestrekte tuinen, verfrissende zwembaden en adembenemende uitzichten op de mooiste locaties in Europa. Bij Villaparte verhuren we huizen in onder andere Frankrijk, Duitsland, België en Spanje. Speciaal grote huizen voor grote groepen, maar we hebben ook luxe accommodaties voor twee. Laat ons je helpen bij het vinden van het perfecte vakantieverblijf voor jouw grote groep!

Luxe vakantiehuis voor 14 personen huren

Heb je inspiratie opgedaan en een luxe huis uitgekozen om te huren voor jouw volgende vakantie? De villa’s van Villaparte zijn zorgvuldig geselecteerd en bieden alle comfort en voorzieningen die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Bekijk ons aanbod en reserveer vandaag nog voor jouw droomvakantie!

delen op jouw socials